Debut în forță! Luni, 7 septembrie, începe noul sezon Chefi la cuțite

07.09.2020
Debut în forță! Luni, 7 septembrie, începe noul sezon Chefi la cuțite

Noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite debutează în forță pe 7 septembrie, la Antena 1, de la ora 20.30. Echipa se păstrează în aceeași formulă. Show-ul va fi prezentat de către Gina Pistol, iar chefii sunt Florin Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea.  Cei trei sunt de părere că sezonul cu numărul 8 este unul special, ceea ce promite mult pentru telespectatori.

Debut în forță! Luni, 7 septembrie, începe noul sezon Chefi la cuțite

Începe noul sezon al emisiunii culinare Chefi la cuțite. Fanii așteaptă cu nerăbdare debutul sezonului cu numărul 8 al uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1. Și de această dată, prezentatoarea show-ului este vedeta Gina Pistol. Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu dau startul unei noi aventuri culinare.

Cei trei sunt extrem de nerăbdători și spun că acesta este cel mai frumos sezon al emisiunii Chefi la cuțite de până acum.

Într-un interviu pentru Observator TV, Chef Scărlătescu a declarat că este un sezon senzațional, incredibil, care l-a surprins total.

„Urmează cel mai frumos sezon Chefi la cuţite, din toate timpurile! Nu vă spun, aşa, mare lucru: doar uitaţi-vă la primele 4, 5, 6, că, pe urmă, o să înnebuniţi de cap! Ce-o să se întâmple la început cu Dumitrescu şi Bontea: să-i vedeţi cum se zgârie pe faţă, după ce le-am spart statuile. Să vedeţi ce le fac în sezonul ăsta!”, a declarat Chef Scărlătescu.

Cu adevărat este un sezon special, mai ales că filmările au avut loc în plină criză sanitară, și a fost o provocare pentru echipă și pentru concurenți.

Chef Florin Dumitrescu a declarat că au cunoscut oameni care au făcut mari sacrificii ca să ajungă la preselecții și să le gătească. Tot el a declarat că a fost un sezon cu multe surprize, unele chiar șocante, din cauza cărora are coșmaruri.

Rămâne de văzut! Fanii emisiunii sunt invitați, în această seară, de la orele 20.30, pe Antena 1, să vadă prima ediție din sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite!