Connect with us

TV

Florin Busuioc a revenit la Pro TV! Prima imagine de pe platoul de filmare

La o săptămână după ce a apărut prima imagine cu Busu după ce a suferit un infarct la începutul lunii noiembrie, veștile sunt din ce în ce mai bune despre îndrăgitul prezentator.

Acesta a revenit în mijlocul echipei care l-a consacrat și, dacă ar fi să ne luăm după colegii săi, pare a fi o chestiune de ore sau de zile până când va apărea din nou pe sticlă.

Citește și: Decizia medicilor în cazul lui Florin Busuioc, la trei săptămâni de la infarct

Florin Busuioc a fost suprins pe platoul de televiziune chiar de către colega sa, Andreea Marinescu, cea care prezintă alături de Mihai Dedu știrile dimineții.

„Să nu ziceți că nu vă arăt!!! Și nu vă spun eu tot vouă!”, a scris Andreea în dreptul fotografiei în care Busu ține niște foi în mână.

Prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV le-a dat mari emoții fanilor săi, după ce la începutul lunii noiembrie a suferit un infarct după ce a susținut un spectacol. Acesta a fost operat de urgență la Craiova, apoi a fost transferat la Institutul „C.C. Iliescu” de la Fundeni, acolo unde a stat pentru câteva săptămâni. Acolo, acesta a mai fost supus unei intervenții chirurgicale, pentru a i se mai monta un stent.

Săptămâna trecută, acesta a revenit în redacție, iar colegii săi au dat vestea cea mare. Ovidiu Oanță a fost cel care a făcut o fotografie cu colegul său. Prima imagine de după infarct nu a rămas fără ecou pentru fanii lui Busu.


Doamne ajuta !!!!!! Ne bucuram sa-l vedem pe Busuioc al nostru!!!!!!!!!!”, ”Multa sanatate, Busu, fara tine stirile sant ca mancarea fara sare”, ”Cum se simte domnul Florin Busuioc? Ii doresc multă sănătate!!!”, ”Cea mai frumoasa surpriza pe ziua de astăzi!! Bafta, sănătate și multe bucurii..”, ”O,ce veste minunata si ilustrată!Vă mulțumim pentru această bucurie.??”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de vizitatorii paginii lui Ovidiu Oanță

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top