Connect with us
au mancat premiul vor fi sanctionati

TV

Foamea își spune cuvântul la Survivor. Concurenții nu mai rezistă fără mâncare: „Mă doare stomacul!”

Survivor este una dintre cele mai interesante competiții ale momentului, care se bucură de mare succes încă de la prima difuzare. Lupta începe să fie din ce în ce mai strânsă și concurenții deja încep să se acomodeze cu noile condiții de trai și cu colegii lor, alături de care sunt nevoiți să-și petreacă tot timpul. Totuși, este foarte dificil ca Războinicii și faimoșii să se descurce cu foamea, care le dă mari bătăi de cap.

Concurenții Survivor nu mai suportă foamea

Competiția Suvivor devine din ce în ce mai grea și concurenților le este foarte greu să reziste. Pe lângă condițiile grele de trai, precum imposibilitatea de a avea grijă de igiena lor și lipsa paturilor, mai este și foamea, cea mai grea de suportat.

Concurenții primesc de la echipa de producție doar orez, pe care îl asezonează cu nucă de cocos și alte plante pe care le găsesc prin junglă, și acestea foarte rare.

În ediția din această seară, 21 ianuarie, Războinicii au răbufnit. Ei au mărturisit că deja nu mai pot îndura lipsa mâncării, iar organismele lor dau semne că sunt extenuate și au nevoia de alimente sățioase. Unii beau apă caldă și își imaginează că beau ceai, în timp ce alții nu mai pot nici măcar să doarmă cu gândul la o masă caldă și din cauza durerilor de stomac.

„Din cauza foamei am începiut să nu dorm noaptea. Mă doare stomacul și, din cauza durerii, mă trezesc în miezul nopții și nu pot să mai adorm.”, a declarat Simona Hapciuc.

„Îmi doresc din suflet să câștigăm, să mâncăm. Nu mâncăm nimic, bem apă încălzită și avem impresia că e ceai. Nu avem nici măcar o frunză.”, a declarat Majda.

Foamea și-a scos colții în această seară. Concurenților le-a fost prezentat premiul ediției, respectiv o farfurie de paste. Deși nu aveau voie, toți s-au năpustit asupra farfuriei și au luat ce au apucat, din cauza foamei. Prezentatorul le-a explicat că este interzis să fie consumat premiul, iar data viitoare, toți vor fi sancționați.

Premiul din această seară constă într-o farfurie de paste cu sos pentru fiecare concurent al echipei câștigătoare. Mai mult, cei care câștigă această probă vor primi și un kilogram de linte, o jumătate de kilogram de făină și câte un pahar de lapte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top