Connect with us
Gabriela Cristea revine la TV, dar nu la Kanal D! Unde va prezenta o nouă emisiune

TV

Gabriela Cristea revine la TV, dar nu la Kanal D! Unde va prezenta o nouă emisiune

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane. După ce a intrat în concediu maternal și a dispărut din televiziune, soția lui Tavi Clonda va prezenta o nouă emisiune.

Gabriela Cristea nu va reveni la „Te vreau lângă mine” și nici la Kanal D, așa cum se așteptau unii.

Frumoasa prezentatoare va reveni pe micul ecran la Antena Stars, acolo unde toţi cei care o iubesc o vor putea vedea prezentând o nouă emisiune care, fără îndoială, va avea mare succes şi va capta atenţia publicului, scriu cei de la spynews.ro.

“Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă”, a spus ea, pentru sursa citată.

Sursa citată scrie că vedeta TV este extrem de entuziasmată de noul proiect care ar urma să apară în viitorul apropiat la Antena Stars.

Cristea a răbufnit pe Facebook: “Hai să nu mai fim ipocriţi”

Carmen Harra a făcut DEZVĂLUIREA ANULUI! Ce se întâmplă cu Gabi Cristea și Tavi Clonda

Încă de la începutul acestui an apăruseră informații conform cărora Kanal D ar fi decis înlocuirea definitivă a Gabrielei Cristea cu Bianca Drăgușanu. Cristea nu a vrut să facă prea multe comentarii despre acest subiect.

”Toate speculatiile aparute in ultima vreme nu au nici un fundament.

Nu s-a pus vreodata problema sa revin de saptamana aceasta intr-un proiect de televiziune pentru ca sunt inca in concediu medical prenatal si mai am cateva zile bune din acest concediu de care vreau sa beneficiez in favoarea fiicei mele. 

La sfarsitul lunii imi expira acel concediu si atunci voi lua decizii legate de intoarcerea mea in televiziune”, a declarat Gabriela Cristea pentru cancan.ro, în luna ianuarie.

Rămâne de văzut dacă și Tavi Clonda va face parte din noul proiect de televiziune. Cei doi au fost colegi de platou la Kanal D, când el făcea parte din trupa prezentă la emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut recent botezul fetiței lor, Bella Victoria Margot Clonda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top