Connect with us
Georgiana Lupu părăsește Survivor. Jador a trimis-o acasă pe Faimoasă

TV

Georgiana Lupu părăsește Survivor. Jador a trimis-o acasă pe Faimoasă

Competiția Survivor devine din ce în ce mai serioasă. Concurenții sunt din ce în ce mai stresați și se pune presiune asupra lor, mai ales că nu au mâncare, condiții de trai decente și trebuie să facă față celor mai dificile probe. După ultima eliminare, Georgiana a fost cea care a părăsit competiția din cauza lui Jador, deși acesta spusese că nu o va vota niciodată.

Georgiana Lupu, trimisă acasă de Jador

Georgiana Lupu s-a numărat printre cei propuși spre eliminare de către Jador. Alături de ea, au fost nominalizați și  Alexandra Stan, Musty și Marilena, însă ea a fost ceva mai ghinionistă, iar publicul nu a votat-o suficient încât să rămână la Survivor.

Jador a fost ales favoritul săptămânii de către cei de acasă. Deși el spunea că niciodată nu o va vota pe Georgiana, se pare că a trecut peste această promisiune. Georgiana s-a împăcat cu gândul că va părăsi competiția și niciodată nu va regreta această alegere, de a veni la Survivor.

Georgiana este recunoscătoare Faimoșilor că i-au oferit a doua șansă și se teme că i-a dezamăgit. Totuși, se bucură că a învățat multe din această experiență și că a rămas cu multe amintiri frumoase în urma participării.

„Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus. Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici.

Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă. Mă doare că știu că aș mai fi rezistat. Am învățat la Survivor să supraviețuiesc, să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte.

Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiție grea, în care face față doar cine lasă de la el, pentru că suntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei și sper ca unul dintre ei să câștige Survivor România 2021”, a spus Georgiana de la Survivor România.

Georgiana nu se aștepta la așa ceva de la Jador

Georgiana a mărturisit că a avut o presimțire proastă pe parcursul întregii zile. Se gândea că va fi printre cei nominalizați spre eliminarea de la Survivor. Totuși, nu se aștepta că Jador ar putea fi cel care s-o trimită acasă, având în vedere că i-a promis că nu o va vota niciodată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top