Connect with us
Schimbare uriașă la Survivor România. Georgiana Lupu trece la Faimoși

TV

Schimbare uriașă la Survivor România. Georgiana Lupu trece la Faimoși

Survivor România face furori! Publicul este tot mai captivat de cele întâmplate în cadrul celei mai mari competiții și au loc schimbări importante acolo. În urma unui scandal, echipele au avut de suferit și structura lor a fost modificată radical. Mai exact, Georgiana Lupu a plecat la echipa Faimoșilor, unde a fost primită cu brațele deschise, mai ales de către Jador.

Georgiana a trecut la Faimoși

În urma conflictului dintre Georgiana Lupu și Starlin, competiția Survivor a suferit mai multe schimbări. Astfel,  Starlin a fost penalizat pentru următoarele trei jocuri de la Survivor România. Războinicul nu va mai avea dreptul că beneficieze de recompensă dacă echipa lui câștigă.

Cât despre Georgiana, aceasta s-a mutat la echipa Faimoșilor. Ea a mai putut rămâne în competiție doar cu condiția de a merge la echipa cealaltă, dacă va fi acceptată de către concurenți. Aceștia au avut un minut la dispoziție pentru a lua o decizie importantă, astfel încât să fie bine pentru toată lumea.

„În urma situației tensionate pentru echipa vostră, Războinicilor, am hotărât.

Starlin, pentru reacțiile tale neadecvate în conflictul cu Georgiana ești penalizat astfel: în următoarele trei jocuri de recompensă câștigate de echipa ta, tu nu beneficiezi de recompensă.

Referitor la Georgiana, aceasta nu se întoarce în echipa Războinicilor, dar Georgiana poate să continue aventura la Survivor România 2021, doar dacă este acceptată în echipa Faimoșilor. Faimoșilor, aveți un minut să vă faceți strategia.”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

Colegii se bucură de plecarea Georgianei

Colegii Războinici au fost foarte încântați de plecarea Georgianei și chiar sperau că nu va mai afce parte din echipa lor, pe motiv că aceasta provoca multe scandaluri și îi afecta la parcursul lor în competiție.

Georgiana a fost foarte încântată că a mai primit o șansă și și-a schimbat colegii. Ea a promis că se va schimba și că va demonstra cine este cu adevărat.

Cel mai mare scandal a avut loc între Georgiana și Musty Camara. Totul a început după ce Musty că l-a adus în discuție pe tatăl Georgianei Lupu. Concurentul a spus doar că ar putea avea vârsta tatălui ei, ceea ce a scos-o din minți pe Georgiana. Aceasta la gâtul lui Musty Camara, iar ceilalți concurenți au fost nevoiți să o țină, însă cu greu au reușit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top