Connect with us
Giani Kiriță, atac la concurenții de la Exatlon: "Nici nu au apucat să se bronzeze și..."

TV

Giani Kiriță, atac la concurenții de la Exatlon: „Nici nu au apucat să se bronzeze și…”

Giani Kiriță a fost unul dintre preferații fanilor în primul sezon de Exatlon și liderul Faimoșilor. Actualul prezentator de la Vulturii de noapte nu este, însă, încântat de concurenții din cel de-al doilea sezon.

Invitat la FanArena, Kiriță a fost destul de dur cu noii concurenți. El s-a declarat dezamăgit de atitudinea acestora și de faptul că aceștia se tot plâng deși sunt de mai puțin de o lună în Republica Dominicană.

„Dacă începi să plângi după 3 săptămâni… Sunt trei săptămâni, nu trei luni. Noi după 3 luni am început să simțim niște emoții. De ce să faci o așa tragedie? Ești într-o competiție sportivă, trage tare, trage cu dinții, publicul te taxează.

Nu mai plânge la televizor. Sunt personaje care sunt de două trei zile acolo și, gata, plâng. Nici nu au apucat să se bronzeze și, gata, plâng”, a spus dinamovistul.

El a fost de părere că Adrian Blidaru trebuia să stea mai mult în competiție, fiind sportiv de performanță.

„E sportiv de performanță, Adrian Blidaru trebuia să stea mai mult acolo!

Aș fi avut o motivație în plus dacă se ieșea în funcție de criteriul sportiv. (…) S-au grăbit când au început cu lupii. Intenția a fost bună, dar nu așa se făcea, nu din prima zi”, a declarat Giani Kiriță, la FanArena.

Mama lui Beatrice de la Exatlon, dezvăluiri despre trecutul acesteia

Beatrice a trecut prin momente foarte grele, după ce a suferit un atac de panică în Republica Dominicană. S-a întâmplat la două zile după ce a povestit că tatăl ei a decis să nu facă parte din viața familiei sale.

Invitată la FanArena, mama lui Beatrice a vorbit despre acest subiect.

Ea a avut în mine un model și a spus că dacă mamă a reușit trebuie să reușească și ea! Chiar dacă eram foarte tânără, mi-am dat seama că copiii mei trebuie să crească într-un mediu curăț și atunci am zis că divorțul este singură soluție.

Nu s-a opus nimeni, ne-am înțeles și asta a fost hotărârea pe care eu am luat-o spre binele lor. Am conștientizat foarte repede că mi-am asumat un lucru foarte greu și de lungă durată. La momentul respectiv nu am știut că tatăl nu își va mai vedea niciodată copiii”, a mai spus mama lui Beatrice.

Citește și: Ce s-a intamplat cu Calin Novacescu dupa ce a fost eliminat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top