Connect with us
Giani Kiriță s-a dezlănțuit! L-a atacat dur pe un Războinic: "N-a făcut nimic în viața lui". Ce spune de Vladimir Drăghia

TV

Giani Kiriță s-a dezlănțuit! L-a atacat dur pe un Războinic: „N-a făcut nimic în viața lui”. Ce spune de Vladimir Drăghia

Giani Kiriță a venit în platou la Wowbiz și a vorbit despre Exatlon și despre ce s-a întâmplat în spatele camerelor de luat vederi.

Fostul dinamovist a avut de spus câteva cuvinte nu tocmai plăcute la adresa unora dintre membrii Războinicilor, dar nu i-a menajat nici pe colegii săi.

Kiriță a spus că el a clădit echipa Faimoșilor și că tot comportamentul său, care i-a adus o mare antipatie din partea publicului, a fost făcut pentru a pune presiune și a-i demoraliza pe Războinici.

„A mers bine tactica mea. Le-am zis că o să iasă: Tanti Mariana, Lupu, Bruce Lee. Eu îi tocam, îi făceam psihic, ei poate puțeau, dar eu îi tocam.

Alex Nedelcu n-a făcut nimic în viața lui! El a fost primul care l-a luat pe Oltin. Până la urmă s-au rezolvat problemele când au ajuns să aleagă corect. El nu e bărbat adevărat. Un bărbat adevărat nu face așa.

Mariana a căzut în capcana mea. Se certă cu mine, un bărbat, că de la egal la egal. Mi-a părut rău, dar asta e, a picat în capcană. Anca era foarte corectă, chiar dacă lumea o vedea altfel.

De la Războinici au vrut toți să fie lideri, dar nu au reușit. Un lider trebuie să arate altfel”, a spus Giani Kiriță la WOWbiz.

El nu i-a menajat nici pe colegii săi din echipa Faimoșilor. Kiriță consideră că Vladimir cedează atunci când presiunea este mare pe el și că motociclistul Cătălin Cazacu este o fire emotivă, cu care a trebuit să lucreze mult pentru ca acesta să performeze.

Faimosul a vorbit și despre Larisa: „Am lucrat foate mult cu ea la psihic, ca să joace, ca să nu cedeze. Ea tot îl lua pe <nu> în brațe, spunea nu vreau, nu pot…Pe bune?!”.

În opinia sa, niciuna dintre fete nu poate câștiga Exatlonul, pentru că băieții sunt mai buni ca ele.

Citește și: Exatlon 8 mai 2018: Update: Războinicii au câștigat după un joc încins

Pe cine vede Kiriță câștigător la Exatlon și ce spune despre Vladimir Drăghia

„Toată lumea știe că eram certat cu Vladimir. La Teo în emisiune, când Teo mi-a zis că poate îl iert pe Vladimir, am zis să îl ierte D-zeu pe Vladimir, nu eu. Dar totul acolo, competiția, greul, m-au făcut să fiu mai calm și mai mătur. Să fim prieteni, nu dușmani, că trebuie să îi batem pe ceilalți”, a spus Giani Kiriță. De altfel, și Vladimir povestise în Arenă cum Giani l-a căutat prin București ca să îl bată.

Acum, lucrurile s-au schimbat, iar Kiriță îl vede pe Vladimir Drăghia favorit la câștigarea Exalton, alături de alți doi Războinici.

„Drăghia ar putea să câștige Exatlon. Are abilitățile necesare, el mai are de lucrat, în schimb, la partea de final. Cedează când e presiunea mare pe el. Ionuț ar putea câștiga. Ștefan e mai retras, dar s-ar putea să aibă priză la public. Sunt două fete cu calități în concurs, Larisa și Roxana, eu nu văd să câștige ele, băieții sunt mult mai buni”, a spus Giani Kiriță la WOWbiz.

Citește și: Cătălin Botezatu, detalii neștiute despre Cătălin Cazacu: „S-a întâmplat înaintea unei curse…”

Citește și: Claudia Pavel, verdict dur din partea medicilor: „Am avut noroc că am fost eliminată de la Exatlon!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top