Connect with us
Horia Brenciu îl înlocuiește pe Măruță. Cântărețul vine la ProTV chiar azi

TV

Horia Brenciu îl înlocuiește pe Măruță. Cântărețul vine la ProTV chiar azi

Măruță nu mai poate sta în platoul unde se filmează emisiunea lui din cauza faptului că are coronavirus și trebuie să stea în izolare. Astfel, acesta este înlocuit de mai multe vedete, până când se va vindeca. În ediția de azi, prezentator va fi Horia Brenciu, bunul prieten al lui Măruță, care a fost invitat în emisiunea sa de la ProTV de mai multe ori.

Horia Brenciu, prezentator de serviciu

Horia Brenciu a anunțat, printr-un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, că va fi prezent la Măruță în emisiune, în calitate de prezentator. Cătălin îl va urmări din umbră, fiind prezent online, iar Brenciu este foarte încântat de această experiență.

El nu va fi singur la celebra emisiune de la ProTV, ci cu Andreea Raicu. Artistul a precizat și că Măruță se simte mai bine și în doar o săptămână ar putea reveni din nou pe micile ecrane, direct din platoul emisiunii

„Breaking News! M-a sunat Cătălin Măruță! E în carantină… Se simte bine, dar mai are de stat o săptămână. M-a rugat să-l ajut! Bref: mâine voi prezenta emisiunea La Măruță!

O să am și o parteneră: Andreea Raicu! Începem după amiaza, la 15.00, la PRO TV! Ne vedem, daaa.”, a scris cântărețul pe pagina sa de Facebook.

Brenciu are emoții, pentru că nu știe dacă se mai descurcă în ipostaza de prezentator. Totuși, este nerăbdător să apară în fața celor de acasă.

Momentan, Cătălin Măruță se află în carantină. Cătălin Măruță a moderat în ultima săptămână emisiunea „La Măruță” direct de acasă, unde și-a făcut propriul platou de filmare. Atât el, cât și restul familiei sale se află în carantină, dar cu toții se simt bine. Dacă Eva și David nu au avut niciun simptom de coronavirus și au trecut cu bine ăeste boală, el și Andra au fost ceva mai afectați.
Măruță a avut temperatură, ceva probleme cu tusea și a rămas și fără gust și miros. Andra a avut, pe lângă aceste simptome, și dureri musculare, dar, în prezent, cu toții sunt bine și așteaptă să se reîntoarcă în societate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top