TV

Începe Burlacul pe Antena 1! Când are loc premiera sezonului cu numărul 6

Burlacul este una dintre cele mai iubite emisiuni din România, care, după mult timp, a revenit pe micile ecrane. Fanii acestui show erau nerăbdători să vadă cine dorește să-și găsească perechea, iar dorința lor a fost îndeplinită după cinci ani. Cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul va avea premiera vineri, 5 martie.

Burlacul 2021 începe în luna martie

Emisiunea Burlacul a dispărut de pe micile ecrane în ultimii cinci ani. În tot acest timp, fanii sperau că va reîncepe mai repede un nou sezon, dar se pare că abia pe 5 martie, la ora 20.30, va avea premiera sezonul cu numărul 6.

Andi Constantin, fosta ispită de la „Insula Iubirii” și concurent la Survivor România, este noul Burlac, în cel de-al șaselea sezon difuzat la Antena 1. El este pregătit să-și aleagă iubita din cele 25 de fete care se vor lupta pentru a-i câștiga inima celebrului campion de fitness și creator de content digital.

Andi a mărturisit că acum este pregătit să-și găsească o femeie lângă care vrea să stea mult timp și cu care are planuri mărețe. Dacă până la 30 de ani a vrut să experimenteze și nu s-a gândit la nimic serios, acum simte că a venit momentul să se așeze la casa lui, să aibă o familie frumoasă și să-și împartă iubirea cu soția și copiii.

”Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, a mai spus Andi Constantin.

Răzvan Fodor, prezentatorul Burlacul 2021

Răzvan Fodor este prezentatorul sezonului al șaselea din Burlacul 2021. Răzvan Fodor crede că Andi își va găsi perechea, pentru că este un tip frumos, atrăgător, cu succes la femei. În plus, este convins că va avea noroc de o iubită pe măsură, care să vrea o relație serioasă, la fel ca el.

”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus prezentatorul emisiunii, Răzvan Fodor.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-02-24T12:29:35+02:00 12:29

Share
Scris de
Stoiu Maria

Acest site foloseste cookies.

Read More