Connect with us
Insula Iubirii 2018. Cele patru cupluri care vor trebui să reziste ispitelor

TV

Insula Iubirii 2018. Cele patru cupluri care vor trebui să reziste ispitelor

Insula Iubirii 2018 începe luni, 3 septembrie, de la ora 20.00. Antena 1 a anunțat care sunt cele patru cupluri care își vor testa relația în Thailanda.

Hannelore Ulrich (26 de ani) și Bogdan Ionescu (28 de ani), din Timișoara, au o relație de mai bine de șase ani și jumătate și au adus cu ei în Thailanda o miză foarte mare pentru testul cu cel mai sincer răspuns: cei doi au ajuns pe Insulă cu nunta deja programată.

Aceștia au propriile afaceri în orașul lor natal, mai exact Bogdan Ionescu se ocupă de firma sa de tractări de mașini, iar Hannelore Ulrich este coregrafă și are un club de dans pentru copii.

Mirela Baniaș (35 de ani) și Ionuț Gojman (32 de ani) s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după ce au vorbit o scurtă perioadă, și-au dat întâlnire. Relația lor este însă una la distanță deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă.

Mirela Baniaș administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, în timp ce Ionuț lucrează în Târgu Mureș.

Insula Iubirii 2018: Care este cel mai tânăr cuplu

Marinela Mavrodin (19 ani) și Iulian Chiru (24 de ani), cel mai tânăr cuplu din cel de-al patrulea sezon, sunt împreună de aproape doi ani. Cel mai mare obstacol din relația lor a venit la scurt timp după ce Iulian a cerut-o în căsătorie.

Aceasta a acceptat, însă la scurt timp i-a spus iubitului ei că s-a îndrăgostit de un alt bărbat și s-a mutat cu acesta.

Tânăra povestește că Iulian nu a încetat nici o clipă să lupte pentru ea, iar după o vreme cei doi s-au împăcat, iar acum își fac din nou planuri de viitor împreună.

Cătălina Dimache (32 de ani) și Răzvan Manea (26 de ani) formează un alt cuplu care s-a „născut” datorită rețelelor de socializare. Cati Dimache a fost căsătorită și are un copil alături de fostul său soț, povestește că s-a îndrăgostit de Răzvan la prima vedere pentru că este îndrăzneț și sincer.

Citește și: Cine sunt cele șase ispite feminine de la Insula Iubirii

Citește și: Insula Iubirii: 4 noi ispite masculine în cel de-a patrulea sezon. Cine îți place cel mai mult?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top