Connect with us
Interviu cu Andreea Esca la Știrile Pro TV: „Nu mi se părea normal să dau declarații într-un moment în care eram panicată”

TV

Interviu cu Andreea Esca la Știrile Pro TV: „Nu mi se părea normal să dau declarații într-un moment în care eram panicată”

Andreea Esca și starea ei de sănătate este pe buzele tururor din România. Iubita prezentatoare a Știrilor Pro TV a acordat un interviu în exclusivitate pentru programul de Știri al postului Pro Tv, care va fi difuzat astăzi de la ora 19:00. O țară întreagă așteaptă să afle oficial dacă Andreea Esca a avut sau nu coronavirus.

Cosmin Stan, interviu cu Andreea Esca la Știrile Pro TV

Cosmin Stan este cel care i-a luat interviul colegei sale Andreea Esca care a declarat, conform comunicatului de presă remis HUFF de Pro TV, că:

„Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt robot, nu sunt Dumnezeu. Sunt un om”, a declarat Andreea Esca la Știrile Pro TV.

Cosmin Stan: Ai fost bolnavă sau nu ai fost bolavă de COVID-19?

Din video-ul postat pe site-ul stirileprotv.ro, răspunsul nu este clar iar telespectatorii sunt invitați să urmărească Știrile Pro TV de la ora 19:00 pentru a afla răspunsurile așteptate de o țară întreagă.

Presa a tot vehiculat starea ei de sănătate, dar și a familiei sale. S-a scris că Alexandre Eram este în stare gravă și că fiica sa Alexia Eram a fost văzută pe la centrele de testare.

Interviu Andreea Esca la Stirile ProTV, luni, 20 iulie la ora 19:00

Interviu Andreea Esca la Stirile ProTV, luni, 20 iulie la ora 19:00

Pro TV are o politică strictă când vine vorba de vedetele sale și nu comunică orice informație, mai ales când vine vorba de starea de sănătate a acestora sau integritatea vedetelor postului.

Andreea Esca dur criticată de telespectatori

Andreea Esca a fost dur criticată de telespectatori pentru că nu a oferit declarații în mai bine de două săptămâni de când se vehiculează ca ar fi avut coronavirus. Andreea le mulțumește tuturor pentru griji, iar celor care cred că există perfecțiunea le-a transmis:

„Nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată”, a declarat Esca pentru Pro TV.

Citește și: Andreea Esca se simte bine, informații exclusive despre starea de sănătate a vedetei Pro TV

Cum și-a petrecut copilăria, interviu acordat lui Alexandre Eram (soțul lui Esca)

Acum 4 ani la Radio Europa FM, în emisiunea ei, Andreea Esca a fost intervievata de propriul ei soț, Alexandre Eram pe 29 august 2016 de ziua ei.

Moderatorul emisiunii „La Radio cu Andreea Esca”, a fost Alexandre Eram, care a întrebat-o pe lângă altele și ce fel de copil a fost. Vedeta a declarat

„Am fost un copil foarte răsfațat, dar și crescut cu severitate. Mama mereu îmi facea cadouri și surprize. Chiar dacă plecam într-o tabără când mă întorceam mă aștepta cu o păpușă, cu ceva. Tatăl meu nuera de acord cu acest stil și spunea că nu este în regula ca fata lor să nu ducă gunoiul și se temea că nu se va alege nimic de ea în viață.”

Alexandre Eram a descusut-o de cele mai profunde intrebări, la care vedeta Știrilor Pro TV a răspuns sincer. Interviul poate fi urmărit mai jos.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top