Connect with us
Situații dificile la Survivor. Georgiana, la un pas de înec din cauza lui Jador

TV

Situații dificile la Survivor. Georgiana, la un pas de înec din cauza lui Jador

Survivor este una dintre cele mai interesante emisiuni ale momentului, care are o mulțime de fani. Competiția devine din ce în ce mai dificilă și lupta este una strânsă, ceea ce pune amprenta asupra concurenților, care întâmpină multe probleme. Georgiana de la Faimoșii s-a aflat în cea mai grea situație, pentru că a fost la doar un pas de înec.

Georgiana de la Survivor, clipe de groază

Conflictele continuă la Survivor. Georgiana este una dintre cele mai controversate concurente, care nu ratează nicio ocazie să se ia la harță cu ceilalți colegi. După ce a fost la un pas de a pleca din competiție din cauza scandalurilor și a comportamentului său, se pare că nu se abține și continuă să se certe cu ceilalți.

După ce Jador și Georgiana s-au apucat la ceartă, când Jador a jignit-o pe ea, spunându-i că este balenă, aceasta a refuzat să mai stea cu colegii ei și s-a retras. Totuși, ea a vrut să-ți ia revanșa și să demonstreze că nu este așa cum crede Jador, însă evenimentul avea să fie unul drastic. Cuvintele lui Jador au afectat-o atât de tare încât s-a dezechilibrat, nu s-a mai putut concentra și a fost la un pas să se înece.

Georgiana s-a chinuit mult timp să iasă la suprafață, în timp ce tot ceilalți colegi o priveau speriați și nu știau cum să reacționeze. Jador s-a simțit extrem de vinovat și a plecat în acel moment în pădure, izbucnind în lacrimi.

Jador nu este agreat de echipă

Faimoșii se plâng de comportamentul lui Jador și spun că nu se pot înțelege deloc cu el așa cum trebuie, ca un coleg adevărat. Cel mai nemulțumit este Zanni, care îl consideră pe artist fals. Totuși, el susține că este doar un concurent bun, de care echipa se folosește exhipa pentru rezultate bune. Chiar dacă poate părea egoist, Zanni spune că altceva nu poate oferi Jador.

„Aș renunța la Jador, pentru că e foarte mult teatru de care nu am nevoie. Dar sunt convins că echipa (n.r.- are nevoie de el) și în continuare, ca să câștigăm și să mergem mai departe. Se poate spune că ne folosim, da, ne folosim de ăștia mai buni ca să câștigăm’, a spus Zanni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top