Connect with us
Kani de la Chefi la cuțite revine la Antena 1. Anunță un show de zile mari

TV

Kani de la Chefi la cuțite revine la Antena 1. Anunță un show de zile mari

Kani de la Chefi la Cuțite a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Chefi la cuțite. Concurentul a reușit să se facă admirat atât cu ajutorul talentului său la gătit, cât și datorită umorului său și atitudinii sale extrem de interesante. Fostul concurent nu renunță la televiziune și nici la postul TV care l-a consacrat și revine într-o altă formulă extrem de interesantă.

Ce le-a pregătit Kani celor de acasă

Fostul concurent de la Chefi la cuțite, Kani, a rămas în amintirea celor de acasă, care i-au urmărit parcursul în cadrul emisiunii. Kani, pe numele său real Andrei Hîncu, a fost o reală surpriză pentu toată lumea, pentru că nimeni nu îi dădea prea multe șanse la început.

Kani este foarte pasionat de gătit, dar niciodată nu a practicat această meserie, totul a fost pură pasiune. Acesta este de meserie frizer și avea un aspect fizic special, fiind acoperit de tatuaje, cercei și un stil vestimentar special. Din aceste motive, nimeni nu credea că este talentat și se lăsau cuceriți de aparențele înșelătoare.

Kani a ajuns departe în competiție. Concurentul lui Florin Dumitrescu a demonstrat că din mâinile lui ies cele mai interesante preparate, chiar și fără pregătire în domeniu. Umorul său a fost un alt atuu, pe care cei de acasă și colegii l-au observat de la început și care l-a ajutat enorm pe parcursul competiției, el fiind pata de culoare de la Chefi la cuțite.

De la Chefi la cuțile la iUmor

Având în vedere că este foarte amuzant și asta i-au confirmat-o mulți, Kani a decis să-și încer

norocul și în acest domeniu. Astfel, Kani a anunțat că va participa la iUmor, semn că nu vrea să renunțe la postul TV care l-a consacrat.

‘Tot pe la @antena1_oficial umblu… Ne vedem în curând la @iumor.romania.’, a transmis Kani pe rețelele de socializare.

Rămâne de văzut dacă și jurații vor vedea un talent în el și dacă umorul lui va fi apreciat de ei și de cei de acasă. Cu siguranță numărul lui va fi unul incediar, așa cum a fost fiecare apariție de la Chefi la Cuțite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top