Connect with us
La ce oră începe Imperiul Leilor pe Pro TV și în ce zile este difuzată emisiunea

TV

La ce oră începe Imperiul Leilor pe Pro TV și în ce zile este difuzată emisiunea

Imperiul Leilor este una dintre cele mai urmărite emisiuni ale momentului. Primul sezon s-a bucurat de mare succes și a ajutat o mulțime de oameni să-și ducă visul la bun sfârșit. Celebrul show revine cu sezonul al doilea din 10 februarie și promite numeroase surprize pentru cei de acasă, dar și pentru cei care vin în fața investitorilor pentru a le prezenta acestora planurile lor.

Imperiul Leilor revine cu sezonul 2

Imperiul Leilor este una dintre cele mai urmărite emisiuni TV. Dacă sezonul 1 a atras atenția multor oameni și a transformat show-ul într-un format extrem de interesant, sezonul 2 este aproape și are o mulţime de surprize pentru fani. Astfel, începând cu 10 februarie, Imperiul Leilor revine la ProTV, de la ora 20.30.

Se anunță un show de zile mari și investiții de milioane, dar și cele mai emoționante povești de viață și persoane determinate, care luptă cu orice preț pentru visul lor. Oricine vrea ajutor din partea unui investitor poate veni cu povestea lui la ProTV, cu un plan bine stabilit și o prezentare pe măsură și poate cuceri unul dintre cei patru lei.

„Imperiul Leilor” este o emisiune care încurajează tinerii antreprenori și îi susține în drumul lor către succes. Cei care au cu adevărat planuri mărețe pot beneficia de o finanțare de la oameni de afaceri cunoscuți. Aceștia trebuie să vină în emisiune cu o propunere exactă de finanțare, încercând să convingă unul sau mai mulți potențiali investitori să aloce suma cerută pentru proiectul lor și, astfel o parte din treabă este deja rezolvată. Depinde de ei cum gestionează lucrurile și cât sunt de dedicați.

Leii de la ProTv

Cei patru „lei” ai sezonului 2 sunt Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Dragoş Petrescu şi Bogdan Micu. Dan Şucu este cunoscut în România pentru afacerea Mobexpert, cel mai important brand de mobilă şi decoraţiuni din România. Cifra de afaceri este de 200 de milioane de euro și se bucură de succes în plan internațional.

Cristina Bâtlan este fondatoarea grupului de încălţăminte Musette. Ea a devenit o femeie de afaceri încă de la 19 ani și a evoluat alături de soțul ei. Are 28 de magazine în ţară şi în afară şi o cifră de afaceri de 16 milioane de euro.

Dragoș Petrescu a revenit la Imperiul Leilor și vrea să ajute din nou cât de mult poate, deși traversăm o perioadă extrem de dificilă. Dragoș este un istoric român, dar și un influent antreprenor.

Traversăm o perioadă dificilă, dar ce m-a determinat să accept să intru în sezonul 2 a fost dorința mea de a ajuta antreprenorii, de a-i inspira, de a-i convinge că meseria de antreprenor nu este una rușinoasă sau nesigură. Evident, există un risc, însă în situația în care reușești și poți avea un sprijin, și nu neaparat material, ci unul de mentorat de la oricare din leii din panel, acest lucru te poate ajuta să reușești. Acesta este principalul motiv pentru care sunt aici”.

Bogdan Micu este al patrulea leu din show-ul Pro TV. Este un tânăr antreprenor,  cu afaceri în 13 sectoare de activitate, precum energie verde, comerţ construcţii, banking, IT ori săli de sport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top