Connect with us
Live Stream Online Survivor 31 ianuarie 2021 Live Video. Momente tensionate în ambele echipe

TV

Live Stream Online Survivor 31 ianuarie 2021 Live Video. Momente tensionate în ambele echipe

Survivor România 29 ianuarie 2021 se poate vedea și live stream online și live video pe mai multe platforme. Fanii acestui reality show au acces la platformele online care difuzează Kanal D live în mod gratuit. Huff.ro vă prezintă platformele de pe care poate fi urmărită emisiunea. Facem mențiunea că unele dintre ele funcționează și pentru românii aflați peste hotare.

Concurenții nu mai rezistă doar cu cocos și orez. Foamea este mai cruntă ca niciodată la Survivor

UPDATE 23:38 – Din echipa Războinicilor este eliminată Andreea.

UPDATE 22:31 – noi probleme apar între Faimoși. După ce au pierdut proba de azi, au început contrazicerile între membrii echipei. Simona Hapciuc a plâns în fața camerelor.

UPDATE 22:16 – Războinicii câștigă această probă!

UPDATE 22:12 – Războinicii au prins avânt și se descurcă de minune! Melina aduce din nou punctu pentru echipa ei. Scorul devine 9-7.

UPDATE 22:08 – Scorul urscă la 8-7 pentru războinici.

UPDATE 22:02 – Jador pierde, așa că un punct merge la războinici și scorul devine 7-6 pentru aceștia.

UPDATE: 22 – Jador și Sorin intră pe traseu. Scorul este 6-6

UPDATE 21:41: Scorul devine 6-5  pentru Faimoși. Ultimul punct a fost luat de războinici.

UPDATE 21:27 – Scorul devine 5-3 Marilena aduce punctul.

UPDATE 21:23 – runda a doua a jocului de comunicare începe cu victoria faimoșilor . Punct adus de Jador. Scorul devine 5-2.

UPDATE 21:20 – Alexandra Stan duce scorul la 4-2 pentru faimoși.

UPDATE 21:13 – Conducerea e preluată de faimoși. Punct adus de Cătălin Moroșanu în jocul de comunicare.

UPDATE 21:11 – Scorul devine 2-2 Mellina aduce punctul de egalizare pentru războinici.

UPDATE 21:04 – Scorul este 1-1 în jocul de comunicare. Scandal între Georgiana și echipa Faimoșilor. Concurenții o acuză pe colega lor că a abandonat jocul.

UPDATE 20:49 – Astăzi concurenții Survivor au joc de comunicare și toți sunt foarte încântați. Rămâne de văzut dacă Faimoșii vor avea din nou noroc. Echipa care câștigă jocul de comunicare va primi mesaje video de la prieteni.

Din păcate concurenții cedează rând pe rând la Survivor. Foamea își face simțită prezența mai tare ca niciodată, iar de asta se plâng aproape toți războinicii și faimoșii din emisiunea.

Și tensiunile între concurenți continuă, mai ales în echipa războinicilor care se acuză reciproc de neasumare.

Unde poți urmări emisiunea Survivor din 31 ianuarie 2021

Emisiunea Survivor poate fi vizionatăonline direct pe site-ul Kanal D în secțiunea live. Acolo vei gpsi în format live stream ediția din 29 ianuarie 2021. Din păcate live stream-ul Kanal D este extrem de accesat și se blochează foarte repede din acest motiv. Dacă totuși vă doriți să vedeți live emisiunea aveți și alte opțiuni. Există mai multe site-uri unde poate fi urmărită live Survivor România 2021.

Dacă sunteți abonați la Digi România, puteți accesa platforma digionline.ro, unde puteți urmări emisiunea pe Kanal D live stream. Autentificare se face simplu și ușor folosind codul de client de pe factură.

Survivor România Live Stream Online și pe telefonul mobil

Puteți urmări Survivor România, ediția din 29 ianuarie 2021, direct de pe telefonul mobil, prin intermediul aplicațiilor live stream video Kanal D. Vodafone și Vodafone fix vă pun la dispoziție aplicația Vodafone TV, pe care o puteți descărca din AppStore sau Magazin Play.

Totodată, abonații Orange România au la dispoziție Orange TV, iar cei de la Focus Sat pot folosi Live TV direct de pe siteul operatorului.

Tensiunea a fost la cote maxime în ambele echipe ieri, 30 ianuarie

Deși Faimoșii au câștigat imunitate pentru a doua oară consecutiv, se pare că problemele nu i-au ocolit. Apar tot mai multe tensiuni și certuri în echipa lor.Moroșanu s-a enervat foarte tare pe Alexandra Stan, iar Culiță Sterp le-a făcut observație colegelor că nu se ocupă de treburile gospodărești.  Nici Războinicii nu stau prea bine, având în vedere că Musty și Alin au intrat într-o dispută în timpul Consilului de aseară. rămâne de văzut ce vor face concurenții astăzi și cum vor reuși să își rezolve problemele.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top