Connect with us
Survivor live stream online 30 ianuarie 2021 Kanal D live video

Știri

Survivor live stream online 30 ianuarie 2021 Kanal D live video

Survivor este una dintre cele mai interesante competiții ale momentului. Este transmisă live pe postul de televiziune Kanal D chiar în acest moment, 30 ianuarie 2021. Emisiunea momentului poate fi urmărită live stream online pe Kanal D, dar și pe alte site-uri. Aflați ce opțiuni aveți la dispoziție și ce platforme online puteți accesa, în funcție de operatorul TV cu care aveți contract.

Kanal D Live video și live stream Survivor România 30 ianuarie

Actualizare 23:33 – Nominalizații de azi sunt Melina, Roxana, Maria, Marilena, Musty.

Actualizare 23:10 – Războinicii recunosc că strategiile pe care le abordează nu dau roade, iar tensiunile își fac apariția și în echipa lor. Apar probleme între Alin, Musty și Sorin.

Actualizare 23:00 – Simona a recunoscut că i-a fost teama de reacția coechipierilor și din acest motiv nu a spus că este accidentată. Cătălin Moroșanu a făcut comentarii acide după povestea emoționantă a Simonei și a recunoscut că în chipa Faimoșilor sunt tensiuni mari chiar dacă au câștigat ultimele două jocuri.

Actualizare 22:30 – Deși au câștigat, certurile nu se mai opresc în echipa Faimoșilor. Au început să apară tot felul de discuții legate de treburile gospodărești. Culiță este foarte nemulțumit pentru că unele din colegele sale de echipă nu se implică mai mult. De la acest subiect s-a iscat o ceartă monstru între Faimoși.

Actualizare 22:01 – Zanni câștigă imunitatea pentru Faimoși! Scorul final este de 10-4.

Actualizare 21:57– Scorul este de 9-4 pentru Faimoși. Alexandra Stan nu a reușit să aducă punctul echipei sale.

Actualizare 21:38 – Scorul este de 8-1 pentru Faimoși.

Actualizate 21:35: Moroșanu este foc și pară pe Alexandra Stan. Cei doi s-au certat la cuțite, iar Moroșanu i-a promis artistei că o va vota ori de câte ori are ocazia. Tensiunile nu se opresc în echipa Faimoșilor.

Actualizare 21:25: Scorul ajunge la 6-0 pentru echipa Faimoșilor. Jador și Sorin urmează să se dueleze!

Actualizare 9:15: Scorul este de 4-0 pentru Faimoși. Astăzi Războinicii nu par a fi în formă și nu reușsesc să găsească o strategie potrivită.

Actualizare 20:38: Lipsa de mâncare se simte tot mai crunt pentru concurenți. Melina a cedat și a plâns povestinând cât de mult o afectează lipsa alimentelor de bază:  „Uneori zici că suntem la închisoare aici. Este foarte frustrant și este ca picătura chinezească să mănânci numai cocos și orez.”

Actualizare 20:15: Astăzi concurenții se vor confrunta pentru imunitate din nou. Tensiunile sunt la cote maxime în cele două echipe și așteptările sunt foarte mari.

Survivor 2021 este una dintre cele mai urmărite emisiuni ale momentului. Cu ocazia acestei competiții, concurenții își vor testa limitele și abilitățile sportive. Mai mult, răbdarea este cheia acestui concurs, care îi supune pe participanți la cele mai grele probe.

Foamea este inamicul principal al concurenților. Mănâncă doar cine câștigă, în timp ce restul consuă doar orez și fructe pe care le pot procura din sălbăticie, și acelea foarte rare și greu de găsit.

Nici scandalurile nu lipsesc de aici. Presiunea și tensiunea își spun cuvântul, iar neînțelegerile dintre concurenți sunt tot mai multe. Fetele se simt neîndreptățite, iar bărbații consideră că unele femei nu au ce căuta la Survivor 2021.

Unde puteți urmări Survivor live stream

Emisiunea Survivor poate fi urmărită cinci zile pe săptămână, miercuri și joi de la ora 22:00, iar de vineri până duminică, începând cu ora 20:00. Clienții DIGI au la dispoziție platforma digionline.ro, unde pot accesa gratuit toate posturile TV, inclusiv Kanal D HD care difuzează reality show-ul Survivor România 2021 live video.

De asemenea, dacă aveți contract cu Focus Sat puteți urmări Survivor live stream online cu transmisiunea Kanal D live video pe platforma livetv.focussat.ro. Platforma poate fi descărcată și pe mobil, indiferent de marca acestuia.

Dacă vi colaborați cu UPC, accesați gratuit platforma horizon.tv. Folosiți datele de logare Upc pe care le primiți odată cu realizarea contractului și vizionați emisiunea voastră preferată live stream.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top