TV

Loredana Groza, show de zile mari la „Chefi la cuțite”. Artista s-a îmbrăcat sexy și a dansat pe mese

Loredana Groza este una dintre cele mai șocante apariții ale showbizului. Celebra artistă se poate lăuda cu o carieră de succes, dar și cu un aspect fizic de invidiat, pe care, totuși, mulți îl critică. Aceasta s-a schimbat radical în ultimii ani și mulți sunt uimiți de felul în care a ajuns să arate, susținând că schimbările sunt mult mai mari, reușind să șocheze mereu. La fel a făcut și în această seară la Emisiunea Chefi la cuțițe, când a venit cu un preparat indian, dar și cu o ținută extrem de sexy.

Loredana Groza a obținut trei cuțite

Loredana Groza a venit la „Chefi la cuțite” pentru a-i uimi pe jurați. Aceasta a demonstrat că este o bună bucătăreasă, iar preparatul său indian a primit toate cuțitele, dar și multe aprecieri. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca în spatele acestei rețete să se afle celebra artistă, care nu a vorbit până acum prea mult despre pasiunile sale pentru gătit.

Loredana a mărturisit că îi place foarte mult să gătească și a moștenit pasiunea pentru bucătărie de la părinții ei, mama sa chiar fiind specializată în mâncare tradițională. Cu toata acestea, ea s-a orientat către o altă zonă și a primit cele mai bune sfaturi de la bucătari profesioniști. A declarat că este foarte curajoasă când vine vorba de experiențe culinare și că a mâncat chiar și meduze, scorpioni sau greieri.

În preparatul său, Loredana a explicat că a folosit și un condiment secret, fără de care preparatul nu ar fi fost la fel, pentru că „mâncarea nu e bună dacă nu pui și puțină dragoste”. Celebra artistă a pregătit un mic-dejun indian, ușor picant, care i-a adus trei voturi pozitive.

La fel de picantă a fost și apariția vedetei. Aceasta a avut o ținută extrem de sexy, așa cum obișnuiește să poarte în ultima perioadă, de când a recurs la anumite îmbunătățiri. Ea nu s-a mulțumit cu atât, ci a pregătit și un scurt spectacol pentru jurați și pentru toți cei de acasă care au urmărit-o. Ea a interpretat o piesă care le-a mers la suflet celor prezenți, dar și un dans extrem de provocator. Loredana a fost atât de încântată de cum s-a descurcat în bucătărie, încât a renunțat la prejudecăți și s-a urcat pe mese.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-11-02T21:24:31+02:00 21:24

Share
Scris de
Andreea Oprea

Acest site foloseste cookies.

Read More