TV

Mega-scandal la Chefi la Cuțite de la Antena 1! O concurentă îl acuză pe Chef Cătălin Scărlătescu de hărțuire: „S-a băgat în mine și..”

Emisiunea ”Chefi la cuțite” a ajuns la sezonul nr. 7, iar ediția 21 s-a transformat într-un scandal de proporții. În centrul atenției s-a poziționat chiar chef Cătălin Scărlătescu, după ce o concurentă l-a acuzat de… hărțuire.

Amalia Bellatoni este concurenta care s-a simțit ”înghesuită” de chef Cătălin Scărlătescu, acesta exprimându-și nemulțumirea. Concurenta a fost lezată de o apropiere mult prea insistentă a lui Scărlătescu, acuzându-l pe acesta că i-a pătruns în spațiul intim, deși nu ar fi avut niciun drept să facă asta, în pofida celebrității.

”S-a mai și băgat în mine să-mi arate cum se taie ceapa aia! Ce să mai știu eu? Simțeam că leșin! Se mai bagă și în mine așa! Totuși, sunt o femeie! El e ditamai chef Scărlătescu! Te emoționezi când îl vezi lângă tine! Mă gândeam că poate mă vede soțul meu sicilian d-acasă!”, a spus concurenta.

”Bontea mi-a luat carnea”

”Chefi la cuțite” cu ”scântei”, ediția 21, sezonul 7

Pe parcursul emisiunii, chef Cătălin Scărlătescu a avut ”ceva de împărțit” și cu chef Bontea. „Am văzut că Bontea mi-a luat carnea și am spus că nu îl pot lăsa să gătească mușchi de porc și eu să nu am exact ingredientul la care m-am gândit”, a explicat chef Cătălin Scărlătescu, conform a1.ro. La finalul emisiunii, Cătălin Scărlătescu a rămas doar cu patru oamenii în echipă, certându-l pe concurentul eliminat.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-11-19T11:49:39+02:00 11:49

Vezi comentarii

  • Pe bune...hartuire sexuala...dar zdreanta aia ca umbla cu sanii pe afara nu o vede nimeni...o mizerie de femeie...o centurista care murea de foame si de P..A in tara si a ajuns marea doamna KKT SICILIANA...

  • O țățică tupeistă, slobodă la gură. Păcat că doar asta se promovează. Zici că țara asta doar de așa ceva are nevoie, țâțe, circ și balamuc. Pacat!

  • Asa-i trebuie chefului, ca mereu alege niste putori netalentate care nu stiu sa taie o ceapa ! Daca a pierdut, ma bucur ! Eu schimb postul cand incepe sa vorbeasca individa aceea. Las' ca si cameramanul o are in vizor numai pe ea !
    Realizatorii ar putea sesiza ca nu ne intereseaza tampeniile concurentelor. Gina cum poate fi un exemplu de conduita !?

  • Scarlatescu este un domn, problema este la tine "draguto",nebunatico, o cauti cu lumanarea. Ce tupeu nesimtit ai sa te plangi de hartuire.....!

  • Dansa e o vagaboanta..daca tie rusine asa tare de ce vi cu tatele afara.e un decolteu de femeie usoara iar orice barbat tiar face asta nu numai dansul.nesimtito

  • Nu are ce cauta o fufa intr-o emisiune de bucatarie, daca emisiunea este pe bune.Dar se pare ca in echipa lui Scarlatescu de fiecare data isi are locul cate una d-asta (vezi sezonul trecut cand sora Danielei Crudu era buna la taiat ceapa, si tot asa cu tatele pe-afara).

  • O cretina mars la italia ca esti mai proasta de cand ai plecat in italia mars curva dracului la futaciosul de iatlian

Share
Scris de
Ioan Adi

Acest site foloseste cookies.

Read More