Connect with us
Mihai Petre, revenire la Românii au talent! Ce va face Mihaela Rădulescu

Românii au talent

Mihai Petre, revenire la Românii au talent! Ce va face Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a părăsit juriul Românii au talent, iar PRO TV s-a reorientat rapid și pare că s-a decis să o înlocuiască pe aceasta cu un fost jurat al emisiunii.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, dansatorul Mihai Petre va reveni în juriul emisiunii Românii au talent, unde a fost prezent în primele sezoane ale show-ului.

Mihai Petre ar urma să revinî în show după plecarea Mihaelei Rădulescu, care a anunțat că a luat decizia de a părăsi show-ul „din motive personale”.

Nici postul de televiziune și nici Mihai Petre nu au dorit să comenteze informația.

Petre a fost jurat la Dansez pentru tine și la Românii au talent, înainte de a pleca la Antena 1, alături de producătoarea Mona Segall, în urmă cu patru ani.

Aici, el a fost în juriu la Dansează printre stele și la Ham Talent.

În 2017, el a revenit la postul de televiziune Pro TV, fiind în juriu la Uite cine dansează. Show-ul a fost anulat după un singur sezon.

Mihaela Rădulescu a anunțat recent că a renunțat la colaborarea cu PRO TV și că părăsește juriul show-ului de talente de mare succes.

De ce a plecat Mihaela Rădulescu de la Românii au talent

„Dragii mei,

Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat.

Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu.

Nu voi mai putea participa la noul sezon „Românii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere.

Acum ştiţi şi voi şi vă mulţumesc cu tot dragul vouă, publicul meu şi al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenţă. Şi nu mă plec în faţa voastră doar fizic, ci şi cu inima mea toată, care vă îmbraţişează şi vă aplaudă!”, a anunțat aceasta.

Citește și: Ce spune Dan Bittman despre relația sa cu Mihaela Rădulescu: „Să nu uite chestia asta!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top