Connect with us
Mircea Badea: „Am plecat de la Pro TV, pentru că mi-au cerut să fiu Ștefan Bănică”

TV

Mircea Badea: „Am plecat de la Pro TV, pentru că mi-au cerut să fiu Ștefan Bănică”

Mircea Badea a lucrat pentru scurt timp la Pro TV în perioada în care emisiunea pe care o prezenta cu Teo, matinalul de la Antena 1 a luat o pauză, după ce vedeta Kanal D a părăsit tabara Intact. Mircea a fost adus și el la Pro TV, dar de la prima întâlnire a simțit că nu este pentru el și că nu este de acord cu principiile patronului Adrian Sârbu.

Mircea Badea: Mi-au cerut să fiu Ștefan Bănica, n-am avut cum

Înainte să fie primit la Pro TV, Mircea Badea și Teo Trandafir s-au dus în 1999 la Pro TV pentru a negocia cu Adrian Sârbu transferul lor la televiziunea care devenise lider în România. Sârbu extrem de deranjat de faptul că cei doi nu și-au programat vizita i-a dat afară din birou și a pus-o pe Doina Gradea, actual Director TVR, atunci una din mâinile drepte a lui Adrian Sârbu să-i trimită acasă pe cei doi.

Mircea Badea și Teo Trandafir

Mircea Badea și Teo Trandafir

„Am iesit afara, am vorbit cu Teo (emotii pe mine), am intrebat-o ce e cu ei. Un fel de “scopul si durata vizitei”. Mi-a spus ca vor sa plece de la Antena pentru ca nu mai pot lucra in conditiile de acolo si ca vor in PRO TV sa faca absolut orice este nevoie. Ca au un contract extrem de dur care ii tine legati de acel post TV, dar ca ei risca totul si pleaca. Mi-a spus sec, cu o indiferenta pe care rar i-am vazut-o, sa ii trimit acasa ca nu are timp de ei”, a povestit Gradea pe blogul său, citată de ADPM.

După 1 an Teo a fost primită la Pro TV, iar la puțin timp a fost adus la rugămințile acesteia și Mircea Badea, dar acesta din urmă nu s-a înțeles niciodată cu patronul televiziunii.

Mircea a povestit într-un interviu că a fost luat la mișto de șeful Pro TV care i-a cerut să fie Ștefan Bănică Junior, dacă vrea să mai rămână la Pro TV. Mircea, extrem de jignit și ofensat s-a întors la Antena 1, iar de mai bine de 13 ani este la Antena 3 unde prezintă emisiunea „În gura presei”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top