Connect with us
Mircea Badea interzice site-ului Antena3.ro să mai scrie despre el sau să-l mai citeze

TV

Mircea Badea interzice site-ului Antena3.ro să mai scrie despre el sau să-l mai citeze

Mircea Badea interzice site-ului antena3.ro să-l mai citeze sau să mai scrie despre el, asta după ce site-ul a publicat niște articole în care echipa redacțională îl cita pe celebrul prezentator „În gura presei”. Atacul la adresa site-ului televiziunii  unde lucrează, vine după ce Mircea Badea a fost deranjat de unele articole pe care le consideră „un exemplu de așa nu”.

Mircea Badea interzice site-ului Antena3.ro să-l mai citeze

Mircea Badea a publicat pe contul său de Twitter o serie de mesaje pe care cu greu le-ai vedea publicate de alte vedete, care critică propriul site al televiziunii unde lucrează.

“Ironia și sarcasmul nu sunt pentru toată lumea. Acest articol este un exemplu bun de așa nu. Am o rugăminte pentru site: să nu mă mai citeze” este mesajul publicat de prezentator pe contul său oficial de Twitter.

Mircea Badea: Site-ul Antena3.ro scrie Fake news

Atacurile lui Mircea Badea asupra site-ului antena3.ro au continuat, realizatorul „În gura presei” a acuzat site-ul de Fake news, după ce s-a scris un articol despre un scandal între el și Dorian Popa.

Mircea Badea critic la adresa oricui

Mircea Badea este unul din puținii prezentatori care se bucură de liberatea de exprimare și chiar dacă lucrează în trustul Intact, nu a ezitat niciodată să critice vedetele Antena 1, Antena 3 sau a oricărui alt coleg din trust.

Acesta le dă clasă jurnaliștilor din România și în special celor din televiziuni, care nu au „voie” să folosească expresii negative despre postul la care lucrează sau trust.

Badea fost de când îl știm unul dintre puținii prezentatori TV care a spus, vorba românului „ce e un gușă este și în căpușă”.

Criticile lui Badea au fost făcute și în ediția „În gura presei” din 15 iulie 2020.

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top