Connect with us
Mirela Boureanu Vaida, pusă pe liber. De ce nu îi prelungește Antena 1 contractul

TV

Mirela Boureanu Vaida, pusă pe liber. De ce nu îi prelungește Antena 1 contractul

Mirela Boureanu Vaida este liberă de contract. Antena 1 a decis să nu îi mai prelungească acesteia contractul, după 7 ani în care a realizat emisiuni la trustul Intact.

Mirela Vaida este gravidă în șapte luni și se pare că după ce ultima sa emisiune „Totul pentru dragoste – la bine și la rău” a avut audiențe slabe, postul TV a decis să se despartă de ea.

Vaida a confirmat despărțirea și spune că în ultima perioadă a avut parte de experimente neplăcute cu formatele TV care i-au fost date.

„E adevărat. Nu mai am contract cu Antena 1, în acest moment. După 7 ani de emisii live, zilnic, cu câteva mici perioade de repaus, atunci când am născut, acum sunt liberă de orice angajament.

Au fost 7 ani extrem de frumoși, de fructuoși, de plini de experiențe și de satisfacții profesionale, însă am avut și parte de câteva experimente neplăcute în ultima perioadă, în ceea ce privește formatele TV care mi-au fost date.

Lucrul acesta m-a obosit, m-a dezamăgit chiar”, a declarat Mirela Vaida, pentru libertatea.ro.

Emisiunea prezentată de Mirela Boureanu Vaida, eliminată din grilă

Emisiunea Totul pentru dragoste, difuzată în timpul săptămânii, pe intervalul 14.00 – 16.00, revenise în grila Antenei 1 la începutul lunii octombrie, cu un format schimbat, față de prima parte a lui 2018.

Concret, pe lângă partea de talk-show, au introdus și o componentă de reality-show.

Un burlac trebuia ca, timp de două săptămâni, să aleagă dintre cele patru femei aflate în casa, una dintre ele fiind singură, iar celelalte trei aflându-se deja într-o relație.

În final, dacă burlacul ghicea care este fata singură câștiga marele premiu pus în joc, de 5.000 de euro, potrivit paginademedia.ro.

Emisiunea n-a performat însă în audiențe. În luna octombrie, emisiunea a avut la nivel național o medie de 240.000 (1,3 rating).

În mediul urban, emisiunea avea 123.000 media (1,3 rating), iar pe publicul comercial 39.000 (0,9 rating). Cifrele au fost sub La Măruță și sub Teo Show, emisiuni cu care se intersecta, de la ora 15.00.

Având în vedere audiențele slabe, emisiunea a fost scoasă din grilă la finalul lui noiembrie.

Citește și: Moment trist în emisiune la Gabriela Cristea: „A murit în baie, asfixiată”

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top