Connect with us
Narcisa ar fi câștigătoarea „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Echipa mov calificată în semifinală

TV

Narcisa ar fi câștigătoarea „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Concurenții calitificați în Semifinală

Finala Chefi la Cuțite este foarte aproape. Aceasta are loc miercuri, 16 iunie 2021, de la ora 20:00 la Antena 1. Ultimul battle din acest sezon a fost câștigat de echipa mov. În preferințele telespectatorilor, dar și surse din cadrul Antena 1, Narcisa ar fi marea câștigătoarea al sezonului 9. Concurenții care se califică în semifinală vor fi anunțați în acest articol, dupa finalizarea și jurizarea probei individuale.

Live update – Cine se califică în semifinala Chefi la Cuțite. Punctaj concurenți. Câștigătorul se alege în doar 2 zile:

Citește și: Semifinala Chefi la Cuțite, sezonul 9, 14 iunie 2021.Drumul spre finală UPDATE

Cea mai mică notă este nouă, care elimină în această seară doi concurenți în drumul spre câștigarea concursului Chefi la Cuțite. Punctele acumulate de fiecare concurent mai jos: Punctajul se actualizează live update. Acum se dau notele.

  • Cătălin – 15 puncte
  • Elena – 15 puncte
  • Florin – 15 puncte
  • Ștefan – 14 puncte
  • Riki – 12 puncte
  • Keed – 13 puncte

Au plecat acasă, duminică, 13 iunie 2021, ultimul battle:

  • Victorina
  • Dorin

UPDATE – Concurenții au intrat în restaurant. Urmează să aflăm notele pentru fiecare concurent. Chef Cătălin Dumitrescu spune că oricare din concurenții celor două echipe merită aplauzele lui.

UPPATE – Ștefan tot rissoto a avut e gătit, iată părerile juraților: „Arată frumos farfuria, nu mă dă pe spate gustul. Rissoto cu mazăre, puțin mai bine decât precedentul rissoto”, spune Chef Sorin Bontea.

UPDATE – Victorina a gătit Rissoto: „Rissoto e ceva simplu de gătit, iar alegerea mea (n.r. Florin Dumitrescu) i-a incurcat pe concurenți. Bontea: Nu era foarte cremos.

UPDATE – Fafuria lui Florin: Carnea este bine gătită, la fel și sosul, cartofii din farfurie până acum cei mai buni.

UPDATE – Keed a avut de gătit mușchi de vită, părerea juraților: „Are altă abordare, sub farfuria lui Cătălin. Bontea: Mușchiul de vită prea mult gătit.”

UPDATE – Farfuria lui Cătălin, părerea Chef-ilor: La unison cei trei Chefi spun că această farfurie a fost gătită corect.

UPDATE – Farfuria lui Dorin a fost mai slabă ca farfuria lui Riki, spun cei trei Chefi în timp ce gustau preparatele concureților. Sorin Bontea: „Niciuna din farfuriile cu somon n-a avut conopida gratinată”.

UPDATE – Se pleacă acasă cu un puntaj de 9. Chefii au început de deguste fafuriile concurenților.

UPDATE – Proba individuală aleasă din meniul emisiunii chiar de către cei trei Chefi s-a încheiat. Urmează ca Chef Florin Dumitrescu, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Sorin Bontea să voteze farfuriile pregătite de echipa verde și echipa albastră. Astăzi vor pleca acasă doi concurenți. În semifinală sunt deja câștigătorii echipei mov, care au câștigat ultimul battle din acest sezon.

Echipa mov se califică direct în semifinală, câștigătorul se află miercuri

Echipa mov se califică direct în semifinală. Câștigătorul Chefi la Cuțite se află miercuri

Echipa mov se califică direct în semifinală. Câștigătorul Chefi la Cuțite se află miercuri

Narcisa este conform surselor noastre marea câștigătoare a sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cutițe”. Adorată de public pentru simplitatea și sinceritatea ei, Narcisa și-a mai câștigat aprecierile și datorită faptului că deși a fost atacată de alți concurenți, aceasta nu a răspuns nicio dată cu jigniri la adresa Chef-ilor.

În ultimul battle Chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit ultima amuletă care i-a permis să gătească alături de echipa sa timp de 45 de minute. Felul de mâncare a cucerit jurații, care au fost cei din echipa Radio ZU, care au votat clar echipa mov. Scorul din ultimul battle, difuzat, duminică, 13 iunie 2021, a fost de 0 farfurii pentru echipa verde, 3 farfurii pentru echipa albastră și 8 farfurii pentru echipa mov.

Doi concurenți pleacă în battle-ul 17 acasă

Concurenții din echipa Chefi la Cuțite, condusă de Cătălin Scărlătescu, s-au salvat și s-au calificat direct în semifinală. 2 concurenți vor pleca acasă pentru că sunt doar 9 locuri.

Keed a fost salvat de Chef Florin Dumitrescu în battle-ul 16, iar acum riscă ca oricare dintre ei să plece acasă.

Echipa verde este una din cele mai greu încercate, condusă de Chef Sorin Bontea, aceștia au fost la 14 battle-uri la duel în sezonul 9 Chefi la Cuțite.

Cine a mai rămas în echipe?

Echipa verde, Chef Sorin Bontea: Riki, Victorina, Elena și Dorin.

Echipa albastră, Chef Florin Dumitrescu: Ștefan, Cătălin, Keed și Florin.

Echipa albastră, Chef Florin Dumitrescu: Ștefan, Cătălin, Keed și Florin.

Echipa albastră, Chef Florin Dumitrescu: Ștefan, Cătălin, Keed și Florin.

Echipa mov, Chef Cătălin Scărlătescu: Narcisa, Alex și Valentina.

Echipa mov, Chef Cătălin Scărlătescu: Narcisa, Alex și Valentina.

Echipa mov, Chef Cătălin Scărlătescu: Narcisa, Alex și Valentina.

Dintre toți cei de mai sus Keed și Valentina sunt singurii care nu au experiență în bucătărie. Iar Narcisa, posibila câștigătoare a sezonului 9 Chefi La Cuțite, este cea mai puțin experimentată în feluri de mâncare mai aparte.

De remarcat că echipa mov este de trei battle-uri în 3 oameni și tot de atunci s-a închegat foarte bine și s-au suținut la fiecare pas din concurs. După ce au plecat concurenții despre care Valentina spunea că făcea să fie bisericuțe în echipă, toți merită un loc în semifinalele show-ului și desigur în finală.

Nici celelate două echipe nu sunt mai prejos, Chef Florin Dumitrescu are în echipă un concurent care a depășit toate așteptările. Keed a fost salvat de Chef și a rămas în drumul spre marea finală tocmai pentru că Chef Florin Dumitrescu a remarcat cât de repede s-a adaptat și cât de mult a muncit. Iar echipa albastră are foarte mulți bucătari pricepuți care au dat tot ce au putut.

Chiar dacă la prima vedere au părut ghinioniști, echipa verde, la probele individuale a luat cele mai multe note de 15 puncte, iar asta s-ar putea să le aducă și câștigătorul Chefi la Cuțite sezonul 9.

Câștigătorul se alege miercuri și pleacă acasă cu 30.000 de euro

Câștigătorul Chefi la Cuțite se alege miercuri, iar sursele noastre spun că Narcisa ar fi câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite. Cel puțin este de departe favorita publicului care a votat-o câștigătoare pe toate rețelele sociale.

Finala Chefi la cuțite va avea loc miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30. Câștigătorul va pleca acasă cu 30.000 de euro.

Dorin este considerat cel mai antipatic concurent al acestui sezon, deoarece a fost de câte ori a avut ocazia argant chiar și cu proprii colegi din echipă și în plus se consideră peste aproape toată lumea. Asta tot în viziunea celor care urmăresc emisiunea și comentează momentele pe grupul Chefi la Cuțite de pe Facebook.

Ultima probă individuală le-a adus de gătit concurenților niște preparate din meniul Chefi la Cuțite ales de Chefii emisiunii.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top