Connect with us
Next Star - sezonul 10. Când are loc prima ediție a show-ului de talente

TV

Next Star – sezonul 10. Când are loc prima ediție a show-ului de talente de la Antena 1

Sezonul 10 de Next Star debutează sâmbătă, 22 mai cu o ediție plină cu surprize. Emisiunea va fi prezentată de Dan Negru, co-prezentator este Șerban Copoț, iar în juriu se vor afla Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa.

Next Star – sezonul 10 din 22 mai 2021

Așteptarea a luat sfârșit! Noul sezon bate la ușă din 22 mai 2021, de la ora 20.00, când are loc prima ediție la Antena 1. Copii talentați, de toate vârstele, vor urca pe scenă și-i vor impresiona pe jurați, în unele cazuri, până la lacrimi.

„Copiii pe care i-am prezentat la Next Star acum 10 ani, azi sunt oameni în toată firea care vor duce cu ei amintirea scene. Atunci când am început acest proiect, acum 10 ani, mi-am propus să construiesc amintiri în sufletele copiilor. Zic eu că am reușit!”, a declarat Dan Negru pentru Antena 1.

Dorian Popa a spus că pentru el, revenirea la Next Star a fost ca revenirea Crăciunului, pentru că aștepta cu nerăbdare să înceapă filmările pentru noul sezon.

„Pentru mine, revenirea la Next Star, metaforic vorbind, a fost ca revenirea Crăciunului. Ştiţi când trec 10-11 luni, se face deja noiembrie şi abia aştepţi să vină sărbătorile de iarnă, să vină Moşul? Eh, aşa eram eu în aşteptarea continuării filmărilor pentru show. Şi abia aştept să începem difuzarea pentru că avem nişte copii extrem de talentaţi, extrem de buni şi care sunt ca nişte radiatoare de energie pozitivă. Abia aştept să urmărim împreună sezonul 10 Next Star”, a spus Dorian Popa.

Show-ul de talente revine pe micile ecrane, sâmbătă, 22 mai 2021, de la orele 20.00. Dan Negru este gata să-i asculte pe copiii next-star ai românilor. De-a lungul celor nouă sezoane, juriul emisiunii s-a tot modificat.

Câștigător Next Star – sezonul 9

Sezonul 9 Next Star a fost câștigat de Mihai Dobre care are doar 8 ani și care i-a uimit pe toți cu mintea sa sclipitoare. Cristina Neagu a fost cea care i-a înmânat micuțului trofeul în valoare de 20.000 de euro. Finala Next Star a fost lider de audiență în mediul urban.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top