Noi excluderi la Realitatea TV! Pe cine nu mai dorește Cozmin Gușă

23.11.2018
Noi excluderi la Realitatea TV! Pe cine nu mai dorește Cozmin Gușă

Scandalul de la Realitatea TV este departe de a se fi încheiat. Patronul postului, Cozmin Gușă, a anunțat că va renunța și la alți colaboratori, cel mai probabil mulți dintre invitații lui Rareș Bogdan.

Gușă a anunțat că va renunța la colaborarea cu “trompetele lui Coldea” și a acuzat o amestecare a fostului adjunct al SRI la postul său de televiziune. Imediat, Rareș Bogdan a avut o nouă ieșire dură.

„Singurul lucru interesant şi folositor din telenovela Rareş Bogdan este că, analizând poziţionarea publică a unor invitaţi ai Realităţii, l-am identificat pe generalul Florian Coldea (fostul prim-adjunct al directorului SRI) în spatele acestei operaţiuni. Nu-i mare surpriză, dar e utilă: vom renunţa la colaborarea cu trompetele lui Coldea”, este ceva benefic pentru dezbaterea publică din România în mod sigur!”. a spus Gușă.

Acesta a mai precizat și că el l-a inventat pe “Rareș Bogdan moderatorul” și că  brandul  “Jocuri de Putere” îi aparține.

Rareș Bogdan reacționează dur

Bogdan s-a declarat revoltat de faptul că în emisiunea pe care a moderat-o se discută tema “Stat Paralel – oamenii lui Coldea din Realitatea TV” și spune că toate aceste acuzații sunt prostii.

“Ascult cu uimire ce se întâmplă în propria mea emisiune, pe tronsonul orar pe care l-am ocupat în ultimii 6 ani de zile la Realitatea TV. Sunt absolut șocat! Aș vrea să-l rog pe colegul meu Claudiu, care a fost obligat să-mi țină locul, să spună cine i-a impus/cerut/sugerat tema „Stat Paralel – oamenii lui Coldea din Realitatea TV”.

Mi se pare o aberație completă să vorbești despre îndepărtarea oamenilor unui „general defunct” din SRI dintr-o televiziune liberă. O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă! O prostie. Realitatea Tv a fost si este o televiziune LIBERA. Trebuie sa ramana cu orice chip, EXCLUSIV Libera!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

El a enumerat apoi mai multe nume de invitați în emisiunea sa (printre aceștia regăsindu-se Oreste, Oana Stăinciulescu, Ion M. Ioniță, Dan Barna, Mălin Bot sau Liviu Avram) despre care spune că nu sunt oamenii nimănui și că militează doar pentru libertatea de expresie.

“Pe acești oameni vrea Realitatea TV să-i îndepărteze de la „Jocuri de Putere cu Rares Bogdan”? Nu pricep. Ce vină au acești oameni pentru faptul că au decis să fie liberi? Extrem de liberi”, mai spune realizatorul.

Se mai întoarce Rareș Bogdan la Realitatea TV?

Aș dori să aflu de la conducerea editorială care, dintre cei enumerați mai sus, sunt considerați „trompete” ale „pensionarului” Coldea.

Sunt foarte curios. Toți cei enumerați au fost impecabili, excepționali în exprimare si comentarii sau analize.

Să înțeleg că am moderat 6 ani o emisiune în care am avut intruși? Nu cred asta!! Am moderat o emisiune cu oameni frumoși și mai ales liberi!

Nu am niciun motiv să-mi cer scuze decât publicului Realitatea TV! Telespectatorilor și ascultătorilor le cer scuze pentru că două zile am fost nevoit să stau departe de ei.

Nu știu ce se va întâmpla în viitor, am înțeles în această seară din nou că Realitatea TV se descurcă extrem de bine fără mine. Asta înseamnă că decența și eleganța mea de a sta de vorbă par a fi interpretate complet eronat.

„Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” a reprezentat și reprezintă o redută împotriva grobianismului, nesimțirii și acaparării presei de tentaculele înfiorătoare ale ciumei roșii.

Ca lucrurile să fie extrem de clare, mă întorc la Realitatea TV doar dacă independența mea editorială și în alegerea invitaților este totală, de duminică până joi, de la ora 21.00 la ora 1.00

Scurt și clar, ca să nu existe dubii: nu am de ce să-mi cer scuze pentru ceva ce nu am făcut. Am riscat tot pentru ca Realitatea TV și „Jocuri de Putere cu Rares Bogdan” să ajungă în top.

Au ajuns, și cu ajutorul meu și mai ales al invitaților mei și al telespectatorilor, care sunt formidabili. Fără românii sinceri, frumoși și liberi nu aș fi ce sunt acum. Le datorez totul”, a mai spus Bogdan.

Citește și:  Noi acuzații extrem de dure ale lui Rareș Bogdan pentru Gușă!

Articolul continua dupa publicitate

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac: „PSD strânge semnături pentru a mă…”