TV

„Nu am să-l iert nici dincolo”. Prietena Zinei Dumitrescu a răbufnit și a spus tot. „Fiul ei lăsa pachetele la asistente, nu intra să o vadă”

Zina Dumitrescu a fost un reper pentru toate femeile din România. Creatoarea de modă s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Ultimii 7 ani din viață și i-a petrecut într-un azil. Cea mai bună prietenă a sa, a fost foarte revoltată când a aflat că fiul său o va incinera pe Zina, împotriva dorinței sale.

CANCAN a luat legătura cu aceasta care a făcut mărturii cutremurătoare.

”La scurt timp după ce a murit «Professore», Zina a fost luată la Râmnicu Vâlcea de prietena ei, acolo unde a trăit în lux, așa cum era învățată, și a fost tratată regește.

Lui Cătălin nu i-a picat bine acest lucru și, la un moment dat, a luat-o pe Zina de acolo și a internat-o la un azil de la periferia orașului Râmnicu Vâlcea.

Acolo, Zina a avut de îndurat niște condiții vitrege, asta până când au aflat manechinele ei, care au făcut front comun și, după ce s-au războit cu Cătălin, au decis să o mute în azilul domnului Casian”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul celebrei creatoare de modă.

MĂRTURIA ZGUDUITOARE A ZINEI DUMITRESCU ÎNAINTE SĂ SE STINGĂ: “NU CRED CĂ AM SĂ-L IERT NICI DINCOLO…”

„Cred că toți s-au certat cu Cătălin Negreanu. El a încercat să profite cât mai mult de pe urma mamei sale.

El a fost cel care a vândut blănurile și bijuteriile Zinei. După ce casa în care «Mama Zina» a trăit alături de  «Professore» a fost vândută, lucrurile ei, pur și simplu, s-au evaporat. Cătălin e singurul vinovat.

Pe lângă drama că și-a pierdut soțul, Zina a trăit și cu suferința provocată de fiul ei, care a abandonat-o.

A fost foarte afectată de comportamentul lui Cătălin. Mi-a dezvăluit că e foarte dezamăgită de el și mi-a mai spus: «Nu cred că am să-l iert nici dincolo».

Au fost ultimele ei cuvinte. El venea pe furiș la azil, uneori nu trecea de colțul străzii, lăsa pachetele la asistente și pleca, nu mergea să-și vadă mama”, a declarat o persoană care a fost foarte apropiată de Zina Dumitrescu, în exclusivitate pentru CANCAN.

Acest articol a fost actualizat la: 2019-03-30T13:12:07+02:00 13:12

Vezi comentarii

Share
Scris de
Adrian Vrauko
Stiri Despre zina dumitrescu

Acest site foloseste cookies.

Read More