TV

O concurentă de la Survivor vrea să plece acasă. Are probleme grave de sănătate

Survivor este o competiție extrem de dificilă, care scoate din concurenți tot ce e mai bun, dar îi și epuizează complet. Celebrul concurs testează limitele tuturor participanților, iar pe lângă aptitudini sportive, testează și răbdarea sau rezistența în condiții grele de trai și foame.

O concurentă de la Survivor simte deja că nu mai poate și vrea să plece acasă. Problemele de sănătate și stresul i-au pus capac și nu mai poate face față acestei provocări.

Marilena vrea să plece de la Survivor

Survivor devine din ce în ce mai dificil. Concurenții au ajuns la capătul puterilor și lucrurile devin din ce în ce mai complicate. Mihaela, Războinica eliminată de curând, a făcut dezvăluiri importante despre una dintre colegele sale, care își dorește să meargă acasă cât mai repede posibil.

Mihaela a mărturisit că ea și Marilena s-au apropiat în ultima perioadă mai mult, motiv pentru care colega sa a prins încredere în ea și i-a făcut mărturisiri importante. Ea a spus că  este foarte hotârâtă să meargă acasă, în țară, pentru că nu mai poate face față presiunii și nu se poate bucura nici măcar de susținerea celor de acasă, pentru că situația este mult prea dificilă și este dezamăgită.

„Probabil s-a speriat de starea ei de sănătate, dar înainte să meargă la spital, am văzut că vrea în țară. Este foarte hotărâtă să plece acasă. A și spus că nu se poate bucura de susținerea celor de acasă, era dezamăgită”, a completat războinica Mihaela.

Mihaela crede că Marilena Războinica nu este epuizată complet fizic, ci psihic, pentru că se confruntă cu tot felul de stări. Ea ar fi dat semne că vrea să renunțe încă de când a mers la spital din cauza problemelor de sănătate.  Ea ar fi avut febră, era amețită și starea ei nu era deloc una bună, fiind slăbită.

Totuși, continuă să joace, dar nu este în apele ei, așa cum spun colegii. Ar vrea să meargă cât mai repede acasă, pentru a se recupera.

„Ea fizic probabil că mai poate, dar psihic chiar nu mai putea și se vedea lucrul ăsta. Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită. Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce îș va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe”, a declarat Mihaela Berteanu.

Share
Scris de
Danciu Mirela

Acest site foloseste cookies.

Read More