Connect with us
Oltin Hurezeanu, primul mesaj după ce a părăsit Exatlon și a revenit în țară! Ce i-au transmis fanii

TV

Oltin Hurezeanu, primul mesaj după ce a părăsit Exatlon și a revenit în țară! Ce i-au transmis fanii

Oltin Hurezeanu a părăsit Exatlon din pricina unei accidentări. Cel considerat veriga slabă din echipa Faimoșilor a mai rezistat doar câteva zile de la eliminarea Dianei Bulimar, înainte să declare forfait.

“De câteva zile am o durere. Ține de o afecțiune autoimună, mai ales în conditiile de umezeală din coteț, pur și simplu am dureri ascuțite. Acestea mă împiedică sa fac efort. Când am sărit de pe scări m-a săgetat o durere”, a explicat Oltin Hurezeanu, înainte de a pleca de la Exatlon.

Ajuns în România, Oltin nu a oferit niciun interviu despre retragerea sa, preferând să păstreze discreția.

La fel de discret este și pe rețelele de socializare.

Totuși, de Paște, acesta și-a actualizat fotografia de copertă, postând o poză cu tematică religioasă. Imaginea era însoțită de comentariul: „Înviere-Bucurie!

Felicitari, Oltin, ai inteles , chiar si in al-12-lea ceas sa te retragi din competitia Exatlon. Nu conteaza ce strategie ai ales. Toate cele bune!, a scris unul dintre prietenii virtuali ai acestuia, pe Facebook.

Oltin Hurezeanu (43 de ani) este absolvent de “Drept”, actor și pasionat de cascadorie, arte marțiale și kempo, fiind primul român care a pozat pentru revistă de succes “Men’s Health”.

După absolvirea facultății, acesta s-a dedicat actoriei, afirmandu-se în producții de succes, precum ”Restul e tacere” (în regia lui Nae Caranfil), ”Supravietuitorul” (Sergiu Nicolaescu), ”Poveste de dragoste”, alături de Dragoș Bucur, ”Palatul copiilor”, cea mai recentă producție a lui Bobby Păunescu, dar și în numeroase roluri în seriale de televiziune celebre.

Poate lucrul cel mai puțin cunoscut despre concurentul intrat în Echipă Faimoșilor este faptul că, la vârsta de 27 de ani, Oltin a fost câștigătorul marelui premiu al emisiunii-concurs “Vrei să fii miliardar?”.

Citește și: Drama concurentelor de la Exatlon! De ce a abandonat Mariana cursa din Franța

Citește și: Exatlon 10 aprilie. A reînceput cearta între Faimoși și Războinicii. Fanii au luat foc când au văzut imaginile

1 Comment

1 Comment

  1. Jose

    2018-04-11T14:01:16+03:00 at 14:01

    Un om de calitate trimis printre gainari si codosi. Omul asta a fost alungat ca sa nu strice ”sansele” marilor personalitati gazagu, kiritza, draghia si belbitza, care isi inchipuie ca ei sint faimosi … Oltin a spus foarte clar ca isi doreste sa ramina, sa isi depaseasca limitele, sa incerce, ca e incintat de ”echipa” … ”echipa” la alungat ca pe un ciine … ”echipa” si-a demonstrat caracterul imediat …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top