Connect with us

TV

Philip Clements, ultima apariție la TV, înainte să moară. Soțul lui Florin Marin, zis și Florinel de la Vișina, a gătit la Chefi la Cuțite de la Antena 1

Philip Clements, vicarul britanic căsătorit cu românul Florin Marian, a murit pe 1 iunie 2020. Înainte de a se stinge, a fost împreună cu soțul său, Florinel de la Vișina, la emisiunea Chefi la Cuțite, unde le-a gătit celor 3 chefi. 

Philip Clements și Florin Marin au participat la Chefi la Cuțite

 

Cei doi soți, cu diferența de vârstă de 55 de ani, au gătit împreună o plăcintă de mere în stil englezesc. Tânărul român Florin Marin a recunoscut în cadrul interviurilor că motivul pentru care este împreună cu soțul său este faptul că acesta îi cumpără cadouri și îi dă bani.

„Am primit din partea soțului meu o coronița din ramură de măslin, în aur, care costă aproximativ 3.800 de euro.”

Cum au reactionat cei trei Chefi când au văzut mâncarea gătită de cei doi soți. 


„Este crumble de vinete, aici sunt vinete”
,  fost prima reacție a lui Florin Dumitrescu. Atât el, cât și Chef Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost deranjați că merele din plăcintă nu au fost curățate.

În cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, cei doi soți, au povestit despre cum s-au cunoscut și despre cum biserica nu a acceptat orientarea britanicului, care a primit interdicție de a mai oficia slujbe. La acel moment, cei doi au declarat că sunt foarte fericiți.

Cei doi nu au primit cuțite din partea Chefului Scărlătescu care a zis că plăcinta e prea dulce, însă Dumitrescu și Bontea le-au dat cuțit.

Florin Marin, acuzat că l-a înșelat pe bătrânul său soț

Diferența de vârstă, de 55 de ani, dintre vicarul englez și fotomodelul din România a pus semne de întrebare multor oameni. În special familia britanicului de 82 de ani l-a acuzat pe Florin Marin că voia doar averea fostului preot, care se ridica la peste 280.000 de euro. Cei doi s-au căsătorit în 2017 în Marea Britanie, venind ulterior în România. Philip Clements a cheltuit peste 100.000 de ani pentru a cumpăra un apartament în București. 

Cei doi au avut o relație tumultoasă, despărțindu-se și impacându-se de mai multe ori. Cei doi declaraseră în mai multe rânduri că au o relație deschisă. De altfel, au locuit o vreme și în țări diferite. Preotul englez stătea în Marea Britanie și românul Florin Marin în Spania.

„M-am împăcat cu el pentru că vreau să-mi mai cumpere încă o proprietate (…) Diva trebuie întreținută”, a spus Florin Matei, când a apărut la Chefi la Cuțite.

 

Cei doi reveniseră în România cu puțin timp înainte ca Philip Clements să se simtă tot mai rău. Bătrânul a fost internat la Spitalul Elias, unde s-a stins din cauza unor probleme cardiace.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top