Connect with us
Pierdere uriașă pentru Pro TV. Pleacă de la Știrile Pro TV, la altă televiziune să prezinte jurnalul

TV

Pierdere uriașă pentru Pro TV. Pleacă de la Știrile Pro TV, la altă televiziune să prezinte jurnalul

Pro TV pierde vedete după vedete. Roxana Hulpe, reporter principal de la Știrile Pro TV, pleacă după 5 ani petrecuți ca jurnalist pe social și educație la Prima TV, unde va prezenta principalul jurnal de știri al stației, Focus 18. Este a doua mare plecare în perioada recentă.

Val de plecări spre Prima TV de la Pro TV, pierderi de nume grele

Roxana Hulpe este o altă imagine foarte cunoscută și iubită de telespectatorii Pro TV, care pleacă de la Știri spre Prima TV. Aceasta a venit la stație în urmă cu 5 ani, după ce și-a început cariera la TVR și Look Sport.

Roxana Hulpe ar urma să prezinte principalul jurnal de știri de la Prima TV, numit Focus 18, la ora 18:00 de luni până vineri, anunță Pagina de Media.

Acum 2 luni Vocea Pro TV, Bebe Cotimanis a anunțat că pleacă de la Pro TV după 25 de ani din motive financiare. Acesta este în prezent Vocea Prima TV și Look Sport.

Dezastru la Pro TV pleacă cea mai veche vedetă a postului! Bebe Cotimanis (serial Vlad) se duce la Prima TV: „Mă plăteau prost”

Dezastru la Pro TV pleacă cea mai veche vedetă a postului! Bebe Cotimanis (serial Vlad) se duce la Prima TV: „Mă plăteau prost”

Prima TV are un nou patron și postul este în plin proces de transformare. Cândva o televiziune din top 5, acum abia se mai vede în audiențe, se pare că patronii postului vor să facă o nouă grila de programe și să atragă publicul spre post. A

Atât prin transferuri grele de la televiziuni renumite, precum Pro TV, cât și la trecerea în format HD și investiții masive în producții și grila de programe.

Singura emisiune care mai este în audiențe la Prima Tv este „Schimb de mame”, care va continua dar va fi îmbunătățit formatul. De asemenea Bebe Cotimanis a dezvăluit că vor fi mari surprize pentru telespectatorii, lăsând să se înțeleagă că vor urma emisiuni noi și un o grilă de programe atractivă.

Roxana Hulpe CV:

  • A venit la Pro TV în urmă cu cinci ani, ca reporter pe social. Ulterior s-a specializat pe educație.
  • Înainte de Pro TV, a lucrat la TVR Cluj, aproape doi ani și la începuturile Look TV, post deținut la acea vreme de Arpad Paszkany.
  • Este absolventă a facultăților de Litere și de Geografie, instituții ale Universității Babes-Bolyai.
Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top