Connect with us

TV

Pleacă din televiziune! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Pleacă din televiziune, după ani de zile în care i-a obișnuit pe telespectatori cu pastilele sale.

Felix Rache îl lasă pe Gâdea pentru Tudose

Felix Rache este de astăzi angajat al Guvernului Tudose, motiv pentru care a încheiat colaborarea cu Antena 3. Acesta este consilier de stat pentru comunicare și Centenar, eveniment la care se lucrează intensiv.

Realizatorul emisiunii „Deziluzia optică” de la Antena 3, o prezență plină de umor în platourile dezbaterilor televizate, lasă așadar micul ecran pentru a lucra la stat.

Felix Rache se va ocupa de problemele de comunicare ale Guvernului și de organizarea Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 2018.

Felix Rache a lucrat în trecut ca redactor-șef adjunct la ziarul Jurnalul Național, a fost publicist comentator la Evenimentul Zilei. A mai colaborat cu „Academia Cațavencu” și Realitatea TV.

CITEȘTE ȘI: Cum se apara Denise Rifai dupa criticile primite in ultima vreme

CITEȘTE ȘI: H2D, canal de televiziune dedicat refugiaţilor, a fost lansat în Germania

Nu este singurul jurnalist care în ultima vreme a trecut de cealaltă baricadă. Alina Petrescu, realizatoarea emisiunii „Esențial”, tot de la Antena 3, a fost purtătoarea de cuvânt a guvernului lui Sorin Grindeanu.

De asemenea, fosta prezentatoare de știri de la B1 TV, Mădălina Pușcalău, actualmente Dobrovolschi, este purtătorul de cuvânt al președintelui României.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top