Connect with us
Cum se apara Denise Rifai dupa criticile primite in ultima vreme

Vedete

Cum se apara Denise Rifai dupa criticile primite in ultima vreme

Jurnalista Denise Rifai de la Realitatea TV a devenit tinta atacurilor nemiloase in mediul online in urma emisiunilor electorale realizate in ultima saptamana. Vedeta postului de stiri s-a remarcat prin duelurile verbale tinute cu Laura Chiriac, candidat ALDE la primaria sectorului 1, Alexandru Nazare, candidatul PNL la acelasi sector, si, mai nou, Nicusor Dan, candidat din partea USB la primaria generala a Capitalei.

Denise Rifai sustine ca intrebarile pe care le pune in emisiune si situatia tensionata la care se ajunge uneori nu sunt gandite strategic pentru a atrage audienta. „Nu fac aceasta emisiune pentru audienta. Este dorinta mea de a testa competentele administrative ale celor care si-au propus sa ne fie primari. Am un set de intrebari din zona de administratie publica. Ca primar, trebuie sa stii ce trebuie sa faci. Sau cum, ajungi primar si apoi afli ce trebuie sa faci?

Miron Mitrea a fost eliberat pentru comportament exemplar. Ce a facut in puscarie

Vlad Voiculescu este noul ministru al Sanatatii

Trebuie sa intelegi ce înseamna bugetul pe care îl vei avea in subordine, trebuie sa vezi daca proiectele tale din programul electoral sunt fezabile.

Fiecare primarie, pe langa buget, are niste datorii, iar ei trebuie sa stie aceste cifre pentru a putea vedea concret cati bani le mai raman pentru investitiile promise in programul lor. Sunt lucruri simple”, a postat pe Facebook vedeta Realitatii un fragment dintr-un interviu acordat site-ului DC News.

Dialoguri suprarealiste la emisiunea „Ora primarului”: Copiii, traficul si Denise Rifai

Nici Nicusor Dan nu a scapat de intrebarile jurnalistei:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top