TV

Pleacă din televiziune! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Pleacă din televiziune, după ani de zile în care i-a obișnuit pe telespectatori cu pastilele sale.

Felix Rache îl lasă pe Gâdea pentru Tudose

Felix Rache este de astăzi angajat al Guvernului Tudose, motiv pentru care a încheiat colaborarea cu Antena 3. Acesta este consilier de stat pentru comunicare și Centenar, eveniment la care se lucrează intensiv.

Realizatorul emisiunii „Deziluzia optică” de la Antena 3, o prezență plină de umor în platourile dezbaterilor televizate, lasă așadar micul ecran pentru a lucra la stat.

Felix Rache se va ocupa de problemele de comunicare ale Guvernului și de organizarea Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 2018.

Felix Rache a lucrat în trecut ca redactor-șef adjunct la ziarul Jurnalul Național, a fost publicist comentator la Evenimentul Zilei. A mai colaborat cu „Academia Cațavencu” și Realitatea TV.

CITEȘTE ȘI: Cum se apara Denise Rifai dupa criticile primite in ultima vreme

CITEȘTE ȘI: H2D, canal de televiziune dedicat refugiaţilor, a fost lansat în Germania

Nu este singurul jurnalist care în ultima vreme a trecut de cealaltă baricadă. Alina Petrescu, realizatoarea emisiunii „Esențial”, tot de la Antena 3, a fost purtătoarea de cuvânt a guvernului lui Sorin Grindeanu.

De asemenea, fosta prezentatoare de știri de la B1 TV, Mădălina Pușcalău, actualmente Dobrovolschi, este purtătorul de cuvânt al președintelui României.

Share
Scris de
Daniel Șuta

Acest site foloseste cookies.

Read More