Connect with us
Plecare bombă de la Pro Tv! O vedeta super celebra a fost scoasa din grila de toamna. sursa foto: wowbiz.ro

TV

Plecare bombă de la Pro Tv! O vedetă super celebră a fost scoasă din grila de toamnă

Grila de toamnă de la PRO TV s-a schimbat și se pare că va fi una dintre cele mai bune de până acum. S-au făcut multe modificări care vor fi pe placul publicului, sau cel puțin asa speră reprezentanții postului de televiziune. Emisiunea Masterchef va avea un format diferit și va fi difuzată de luni până joi, începând cu luni, 9 septembrie, de la ora 22.30.

Plecare bombă de la Pro Tv! O vedetă super celebră a fost scoasă din grila de toamnă

Show-ul culinar Masterchef a fost prezentat până acum de Răzvan Fodor, însă se pare că acesta va fi înlocuit de nimeni alta decțt Mihaela Rădulescu. Producătorii promit și multe alte apariții de senzație în acest sezon. Printre vedetele care vor apărea în cadrul Masterchef se numără Gianina Ilieș, Vali Bărbulescu, Cătălin Smărăndescu, Marius Crăciun și Remus Boroiu.

Citește și: Despărțire BOMBĂ după 8 ani de relație. Cel mai discret cuplu din showbiz s-a destrămat

După ce timp de 2 ani emisiunea a lipsit de pe micile ecrane, aceasta va fi relansată în această toamnă sub un alt format, mult mai atrăgător. Totodată, ea va fi produsă de o echipă internă a Pro TV, după ce ultimele sezoane au fost produse de compania Media Factory.

Plecare bomba de la Pro Tv. sursa foto: agentiadepresamondena.ro

Plecare bomba de la Pro Tv. sursa foto: agentiadepresamondena.ro

Juriul este de asemenea schimbat în totalitate. Cei trei jurați sunt bine cunoscuși și iubiți de public: Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) și Cosmin Tudoran, expertul în vinuri și fost membru al trupei Cassa Loco.

Citește și: Primele declarații ale lui What’s Up după divorț. Care a fost motivul rupturii: ”Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia. Ne certam pe orice”

Anul trecut Răzvan Fodor, cel care a prezentat până acum Masterchef, declara că duce o luptă contnuă cu depresia și anxietatea: “Mă confrunt de 6 luni cu o depresie moderată şi o anxietate crescută. Nu cred că este din cauza vârstei. Am căutat soluţii, am vorbit inclusiv cu un psihiatru, dar mi-este frică să mă îndrept în zona de medicamentaţie şi prefer să merg în continuare pe remedii homeopate, ceaiuri, meditaţie şi exerciţii de respiraţie”, a precizat Răzvan Fodor.

Citește și: FOTO. WOW, ce transformare! Un cunoscut cântăreț de la noi a slăbit 10 kg, iar acum e numit ”Maluma de România”

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top