Connect with us
Programele TLC, E! Entertainment, Cinemax 2, Discovery HD, HBO 2 HD și Discovery reintră în rețeaua RCS

TV

Posturile Discovery reintră pe rețeaua de cablu RCS

Posturile Discovery reintră pe rețeaua de cablu RCS după patru ani de absență. Programele Discovery vor putea fi vizualizate și pe platforma DTH Digi.

În grila RCS vor intra din nou programele Discovery, TLC, E! Entertainment, Cinemax 2, Discovery HD și HBO 2 HD. Schimbarea se va produce în doar câteva zile, potrivit informațiilor paginademedia.ro.

Posturile Discovery au fost scoase de RCS&RDS din grila DTH Digi în ultima săptămână din noiembrie 2012, moment în care a expirat contractul de retransmisie.

În grila vor reintra posturile Discovery, TLC, E! Entertainment, Cinemax 2, Discovery HD și HBO 2 HD

Reprezentanții RCS&RDS și-au motivat decizia prin prisma faptului că programele Discovery erau de trei ori mai scumpe decât alte canale similare. Aceștia au precizat la acel moment și că audiența posturilor Discovery era de doar 1%.

Posturile Discovery au fost scoase de pe rețeaua de cablu la 1 decembrie 2012. Canalele Discovery Channel și Animal Planet au fost înlocuite la momentul respectiv cu BBC Entertainment și Digi Animal World. Ulterior, RCS a introdus postul History în locul Discovery Channel. Mutarea s-a dovedit una inspirată, noul program măsurând o creștere importantă de audiență.

Citește și: Documentar Colectiv Discovery. VIDEO ONLINE

Decizia RCS&RDS de a renunța la canalele Discovery a atras un val de proteste în mediul online. Fanii posturilor au creat o petiție care, la acel moment, a reușit să strângă peste 30.000 de semnături.  Reprezentanții Discovery au trimis 20 de cutii cu petiții la sediul central RCS&RDS, însă operatorul de cablu a refuzat să primească coletul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top