Connect with us
PRO TV are program special de 1 iunie cu Selly și 5GANG

TV

PRO TV are program special de 1 iunie cu Selly și 5GANG

Ziua de 1 iunie este ziua internațională a copilului. Fie că ești copil sau un copil în trup de adult, această zi este despre tine. Pentru cei care încă se consideră copii și în special pentru cei ce nu au împlinit vârsta majoratului, PRO TV le face un cadou. Un concert special la care vor cânta SELLY și 5GANG. Află mai multe detalii despre această idee în rândurile de mai jos. #CopiiiNeFacMari la PRO TV

PRO TV are program special de 1 iunie cu Selly și 5GANG

1 iunie este Ziua Internațională a Copilului, iar PRO TV le face o bucurie acestora printr-un concert al lui Selly alături de 5GANG. De ce tocmai aceștia? Pentru că au mulți fani din rândul copiilor și adolescenților. Sunt numărul 1 în trending cu fiecare piesă pe care o scot, iar pe 1 iunie vor participa la un eveniment diferit de activitatea lor zilnică.

Luni la ora 14:00, trupa 5 GANG le pregătește copiilor un program special, iar Selly a vorbit deja despre ce o să fie:

„Pentru că nu am putut face un concert fizic în acest an, am vrut să fim alături de voi pentru că știm cât de importantă este ziua de 1 iunie pentru voi. Veți vedea poze cu noi de când eram mici, veți afla ce s-a mai întâmplat și am pregătit un concert pentru voi, cu 8 piese! Ne-a fost dor de voi, așa că ne vedem pe 1 iunie, de la ora 14:00, pe PRO TV.”

În afară de acest concert – eveniment, PRO TV a pregătit mai multe lucruri copiilor. Aceștia vor putea viziona filme pentru copii și întreaga familie. Astfel, sâmbătă, pe 30 mai aceștia vor putea zbura alături de Peter Pan la ora 11:00, vor râde alături de Un tătic grozav la 13:15, iar duminică se vor putea uita la Omul Păianjen 3 la 15:00.

Luni, pe 1 iunie, copiii se vor putea uita la Vorbește lumea și La Măruță. De la ora 14:00 5GANG vine cu un concert conținând 8 piese și povești despre membrii trupei. Mai mult, pe 1 iunie, Olimpia Melinte este o actriță din serialul VLAD le va citi copiilor povestea de noapte bună de la ora 21:00, pe pagina de Facebook a PRO TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top