Probleme de sănătate pentru Mircea Badea. Cum a apărut la emisiunea de la Antena 3

Ultimul update: miercuri 2 octombrie 2019 06:52 Data publicării: miercuri 2 octombrie 2019 06:42
Autor , în TV

Problemele de sănătate par să se fi agravat pentru Mircea Badea. Din fericire, este vorba doar despre o alergie, care nu se mai manifestă doar primăvara, în condițiile în care tot mai multe terenuri abandonate din Capitală sunt pline de ambrozie. Realizatorul emisiunii În Gura Presei a apărut la TV ținând la nas o batistă, a strănutat în repetate rânduri și la un moment dat a cerut să i se taie sunetul pentru a-și putea șterge nasul.

Probleme de sănătate nu îi dau pace lui Mircea Badea

Cei care îl urmăresc de mult timp pe Mircea Badea știu că vedeta postului de televiziune Antena 3 are probleme cu alergiile. De obicei, acestea se manifestau primăvara, când înfloresc pomii și în aer este mult polen. Între timp, în România a apărut o nouă problemă care le dă mari bătăi de cap celor care au alergie. Este vorba despre ambrozie, o buruiană care crește pe câmpuri și pe terenurile abandonate și care pe unii îi poate băga în spital.

e pare că și Mircea Badea suferă mai mult acum din cauza acestei plante. Zilele trecute, a fost invitatul lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei, emisiune în cadrul căreia a mărturisit că alergiile nu îi dau deloc pace în ultimul timp. El a strănutat foarte des în timpul emisiunii, iar la un moment dat a fost întrebat de Gâdea dacă nu cumva aceste simptome ar trebui să se manifeste primăvara. „Păi şi nu e primăvară? Puteam să zic că e”, a spus Badea.

Ulterior, Mircea și-a ținut emisiunea În Gura Presei, dar a vorbit pe nas, a strănutat des și și-a șters nasul de mai mult ori. În cele din urmă a cerut să i se taie sunetul pentru a-și putea sufla nasul cum trebuie.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Mediului, aproximativ 482.000 persoane suferă de alergie la ambrozie în România, scrie Playtech.ro.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:  
Comentarii