Connect with us
Probleme de sănătate pentru Mircea Badea. Cum a apărut la emisiunea de la Antena 3

TV

Probleme de sănătate pentru Mircea Badea. Cum a apărut la emisiunea de la Antena 3

Problemele de sănătate par să se fi agravat pentru Mircea Badea. Din fericire, este vorba doar despre o alergie, care nu se mai manifestă doar primăvara, în condițiile în care tot mai multe terenuri abandonate din Capitală sunt pline de ambrozie. Realizatorul emisiunii În Gura Presei a apărut la TV ținând la nas o batistă, a strănutat în repetate rânduri și la un moment dat a cerut să i se taie sunetul pentru a-și putea șterge nasul.

Probleme de sănătate nu îi dau pace lui Mircea Badea

Cei care îl urmăresc de mult timp pe Mircea Badea știu că vedeta postului de televiziune Antena 3 are probleme cu alergiile. De obicei, acestea se manifestau primăvara, când înfloresc pomii și în aer este mult polen. Între timp, în România a apărut o nouă problemă care le dă mari bătăi de cap celor care au alergie. Este vorba despre ambrozie, o buruiană care crește pe câmpuri și pe terenurile abandonate și care pe unii îi poate băga în spital.

e pare că și Mircea Badea suferă mai mult acum din cauza acestei plante. Zilele trecute, a fost invitatul lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei, emisiune în cadrul căreia a mărturisit că alergiile nu îi dau deloc pace în ultimul timp. El a strănutat foarte des în timpul emisiunii, iar la un moment dat a fost întrebat de Gâdea dacă nu cumva aceste simptome ar trebui să se manifeste primăvara. „Păi şi nu e primăvară? Puteam să zic că e”, a spus Badea.

Ulterior, Mircea și-a ținut emisiunea În Gura Presei, dar a vorbit pe nas, a strănutat des și și-a șters nasul de mai mult ori. În cele din urmă a cerut să i se taie sunetul pentru a-și putea sufla nasul cum trebuie.

Potrivit datelor furnizate de Ministerul Mediului, aproximativ 482.000 persoane suferă de alergie la ambrozie în România, scrie Playtech.ro.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top