Connect with us
Oreste face glume si-l ataca pe Mircea Badea

Știri

Oreste îl atacă pe Mircea Badea după ce acesta fost bătut de Tedi la mall. Glume despre Badea

Oreste nu a ezitat să nu-l atace din nou pe Mircea Badea după ce a fost bătut de Tedi la mall. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Oreste a postat o fotografie cu Mircea, spunând „Doamne ferește”.

Fostul prieten al lui Mircea Badea nu s-a oprit aici și a continuat să scrie despre bătaia pe care prezentatorul Antena 3 a încasat-o de la Tedi Motociclistul.

„Doamne ferește! Chiar nu-l mai iubeste nimeni pe băiatul asta? Alo, familia, părinții, colegii… chiar nu realizați degradarea neuronală a celui pe care pretindeți ca îl apreciați? Sa profitați de el , sa-i păpați banii și sa-l încurajați in dementa lui mi se pare absolut cinic și grotesc! Oricat de mare e distanță dintre noi acum, in calitate de fost prieten trag un semnal de alarma! Nu va bateți joc de un om cu grave probleme la mansarda, ajutați-l! Efectiv mi-a fost o infinita mila de Singurătatea acestui baIat necopt la 45 de ani…Rusine tuturor care încurajează circul asta penibil!”

Oreste il ataca pe Mircea Badea dupa bataia de la mall

Oreste face misto de Mircea Badea dupa ce acesta a fost batut într-un mall din București

Aproape 500 de oameni au comentat la postarea lui Oreste, unii chiar îl trag de urechi pe fostul prezentator că se ia de fostul prieten Mircea Badea.

Oreste postează glumele pe seama bătăii încasate de Mircea Badea

Imediat după ce Mircea Badea a fost bătut în mall în confruntarea cu Tedi Motociclistul pe internet au apărut o serie de glume pe seama prezentatorului Antena 3. Acesta nu a ezistat si a distribuit trei dintre ele.

Oreste glume la adresa lui Mircea Badea dupa bataie mall

Oreste distribuie glumele făcute despre Mircea Badea dupa bataia de la mall

Oreste posteaza noul Distonocalm cu Badea

Oreste distribuie fotografia cu diazepam cu Mircea Badea

Diazepam 5 secunde cu Mircea Badea

„Totul e aranjat perfect: fundalul direct proporțional cu rezultatul ! Am vorbit cu Morosanu sa nu accepte niciodată provocarea frumosului din pădurea adormita…” a mai scris Oreste pe Facebook.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top