Connect with us
Program TV de Revelion. Ce ne-au pregătit ProTV, Antena 1 și Kanal D pentru noaptea dintre ani

TV

Program TV de Revelion. Ce ne-au pregătit ProTV, Antena 1 și Kanal D pentru noaptea dintre ani

Anul acesta, sărbătorile au fost unele cu totul și cu totul speciale. Deși nu putem petrece la fel ca în anii trecuți și suntem nevoiți să respectăm mai multe măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului chiar și în noaptea dintre ani, posturile TV cele mai cunoscute au pregătit o mulțime de surprize pentru cei de acasă.

Surprize la TV de Revelion

Ca în fiecare an, mulți dintre români petrec alături de Dan Negru. Nici în 2021, celebrul prezentator nu i-a uitat pe cei care nu au alte planuri și vor să păstreze tradiția de a se distra alături de cele mai celebre vedete din țara noastră.

Deși mulți se așteptau ca anul acesta să nu mai fie filmat revelionul de la Antena 1, se pare că Dan Negru le va fi alături celor de acasă pentru al 21-lea an. „Revelionul Starurilor 2021” e difuzat între orele 22.00 și 3.30 dimineața.

Ca în fiecare an, surprizele sunt numeroase și românii se vor bucura de spectacole pe cinste. Vor fi prezente aici nume mari precum Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R și Giani Chiriţă.

Totuși, revelionul este început de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, la emisiunea specială Show si-așa. Se anunță un spectacol de zile mari, ale cărui ingrediente principale sunt muzica, umorul de calitate și buna dispoziție.

Vor fi formate două echipe, care se vor duela în noaptea dintre ani. Mioara Velicu, Niculina Stoican, Jean de la Craiova, Cornelia și Lupu Rednic, Grigore Gherman vor forma echipa „popularilor”, condusă de Liviu, în timp ce Andreea Bănică, Marcel Pavel, Monica Anghel, Tavi Clonda, AMI şi Diana Matei vor face parte din echipa artiștilor pop, avându-l ca lider pe Andrei Ștefănescu.

La ProtTv se anunță un show de zile mari. Distracția începe cu Day one, programul special pregătit alături de Untold. Pe 31 decembrie, de la 23:30, Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL vor prezenta cele mai frumoase momente pentru cei din fața televizoarelor, iar la miezul nopții telespectatorii vor avea parte de un spectacol de artificii impresionant transmis de la Cluj-Napoca, de pe stadionul Cluj-Arena. Mai mult, celebrul David Guetta va avea un show special de la Paris care va fi transmis live de postul TV.

Pe lângă aceste mari show-uri, românii se mai pot bucura și de cele mai frumoase și celebre filme, pe care Antena 1 și ProTV le difuzează cu ocazia noului an.

Și KanalD are surprize mari pentru cei de acasă. Show-ul dintre ani, care începe la ora 20.00, va fi prezentat de Bursucu si Ana Barnoschi, care vor aduce multe surprize telespectatorilor. Mai mult, vom fi alături de concurenții de la Puterea Dragostei de Revelion și vom vedea cum se pregătesc ei pentru a primi noul an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top