Connect with us
Program TV Kanal D de sărbători. Ce emisiuni și filme vor rula de Crăciun și Revelion

TV

Program TV Kanal D de sărbători. Ce emisiuni și filme vor rula de Crăciun și Revelion

Mai sunt doar două zile până la Crăciun. Cu ocazia acestei sărbători, ne-am făcut deja planuri mari, vizite la rude, prieteni, în limita care ne permite să respectăm măsurile impuse de autorități. Totuși, în cazul în care nu avem nimic programat, putem alege să vizionăm emisiunile preferate. Pe lână Antena 1 sau ProTV, și Kanal D are un program interesant de sărbători. Vezi ce puteți urmări la TV de Crăciun și de Revelion.

Program de sărbători Kanal D

Kanal D nu va difuza filme și emisiuni special destinate sărbătorilor, însă vom avea ce să urmărim în Ajun de Crăciun și pe 25 decembrie. Astfel, dimineața de Ajun începe la ora 07.00 cu cele mai importante știri ale zilei, urmate de Teleshopping, pentru cei care vor să facă în ultimul moment cumpărături pentru casă, prieteni sau înfrumusețare.

Avem și o jumătate de oră de Pastila de râs de la ora 08.00, după care, de la 9.15, adepții filmelor turcești pot urmări Dragoste infinită, una dintre cele mai de succes producții ale anului.

Mai apoi, de la ora 11.00 începe Puterea Dragostei, una dintre cele mai urmărite emisiuni ale momentului. Concurenții se pregătesc de Crăciun, însă tensiunile și certurile nu vor ezita să apară nici în ziua de Ajun. Vezi cum se pregătesc concurenții de marea sărbătoare și dacă își vor oferi vreun cadou special, dar și dacă cei care se află în conflict decid să pună punct certurilor cu ocazia sărbătorilor.

Așa cum ne-a obișnuit, Kanal D difuzează de la ora 13.00 În căutarea adevărului, unde vom descoperi o nouă poveste interesantă, cu ajutorul lui Ernest. De la ora 15.00 vom fi alături de Teo, care are invitați în emisiunea sa cele mai cunoscute vedete și a pregătit pentru cei de acasă susprize multe.

De la ora 20.00 putem viziona Prizoniera destinului, o altă producție de succes, precum și Familia Medici: Conducătorii Florenței, de la ora 23.00.

Ziua de vineri are cam același program, iar de la ora 10.30 putem viziona Radio Impuls Cască Urechea, prezentată de Radu Țibulcă și Orlando Ivan, unde ne așteaptă cele mai interesante premii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top