Connect with us
Rasturnare de situație Emily Burghelea asistentă la Neața cu Răzvan și Dani! Antena 1 a interzis vehement

TV

Rasturnare de situație Emily Burghelea asistentă la Neața cu Răzvan și Dani! Antena 1 a interzis vehement

Emily Burghelea este în ateția publicului după ce și-a dat demisia în direct la Antena 1. Scandalul pornit de ea împotriva emisiunii „Acces Direct” i-a adus multă popularitate. Înainte ca acestea să ajungă asistenta lui Mirela Vaida, Burghelea și-a încercat norocul la „Neața cu Răzvan și Dani”. Pe vremea când cei doi matinali căutau o asistentă, Emily Burghelea s-a prezentat la casting însă a fost respinsă.

Emily Burghelea apreciată acum de cei care sunt împotriva Vulpiței și lui Viorel

Emily Burghelea a plecat cu scandal de la Acces Direct acuzaând echipa de la Antena 1 că ar ascunde bătăile pe care Viorel i le aplică Vulpiței. Acesta este acum și mai gelos după ce Veronica Stegaru a lansat o piesă cu Rafaelo are este în top 1 trending pe Youtube la doar câteva ore de la lansare.

Viorel tună și fulgeră când vede că soția sa se bucură de atâta succes și deocamdată este și asistenta lui Mirela Vaida până când Antena 1 o înlocuiește pe Emily Burghelea.

Fosta asistentă a povestit că Antena 1 o amăgește pe Vulpița cu postul de asistentă ca să o facă în continuare să tacă și să nu spună că Viorel o bate.

Dezvăluirile făcute de Burghelea i-au atras o serie de probeme cu postul Antena 1 care o va acționa în judecată pentru prejudiciile de imagine aduse emisiunii „Acces Direct” și postului de televiziune.

Asistenta TV este acum plăcută și susținută de toți cei care erau împotriva emisiunii. Înclusiv Șerban Huidui a lăudat-o pe blogul său că a avut curajul să plece de la o emisiune și să spună lucrurile pe față.

Mulți se întreabă pe cine are în spate Burghelea, mai ales că un contract de TV nu este simplu de reziliat și conține o serie de amenzi pentru orice încălcare al acestuia.

Emily Burghelea amenință noi dezvăluiri în viitor!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top