Connect with us
Emily Burghelea, lovitură dură de la Acces Direct: ar putea să plătească 300.000 de euro

TV

Emily Burghelea, lovitură dură de la Acces Direct: ar putea să plătească 300.000 de euro

Emily Burghelea, fosta asistentă TV, este implicată într-un scandal de proporții după ce și-a dat demisia de la Acces Direct. Aceasta a adus acuzații grave postului de televiziune pentru care lucra, pe care le-a spus în direct, în timpul emisiunii. Emiliana a declarat că nu mai vrea să își continuie activitatea acolo din cauza faptului că se petrec lucruri dure în ceea ce privește personajul Vulpița. Ea susținea că tânăra din Blăgești ar fi bătută de soțul ei, iar Antena 1 ascunde aceste detalii. Mirela Vaida a contestat spusele fetei și a precizat că a fost, de fapt, concediată. Dacă se dovedește că fata este vinovată, ar putea plăti o sumă mare de bani.

Emily Burghelea, lovitură dură de la Acces Direct: ar putea să plătească 300.000 de euro

Potrivit unor surse, Emily Burghelea urmează să fie dată în judecată de postul TV la care a activat ca asistentă. Se pare că șefii ai au fost foarte contrariați în urma declarațiilor pe care tânăra le-a făcut și o acuză că a încercat să le denigreze imaginea.

De asemenea, ea nu ar fi respectat ceea ce scria în contractul pe care îl semnase, unde era specificată plata unor sume uriașe de bani în cazul în care ”aduce atingere imaginii postului”. Ea a declarat că pe demisie a scris că nu poate ascunde astfel fapte de ordin penal, gest prin care sursele spun că ar încerca să atragă atenția. Astfel, dacă în urma procesului în care va fi implicată se va dovedi că a mințit și este vinovată, Emiliana ar putea plăti daune cuprinse între 50.000 și 300.000 de euro.

„Emily Burghelea va fi dată în judecată după demisia de la Acces Direct. Toți cei de acolo sunt supărați că a făcut dezvăluiri incredibile despre faptul că, în spatele camerelor, Vulpița era bătută și că nimeni nu spunea nimic. Iar faptul că Emily a spus, în direct ce se petrece, că a făcut acele vloguri în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel, i-a iritat la maximum pe șefi. Vor să o dea în judecată, iar prin contract, fiind vedetă, poate să ajungă să plătească daune între 50.000 și 300.000 de euro.”, a dezvăluit sursa.

Emily, amenințată cu moartea

Emily a avut curajul să spună lucrurilor pe nume și, deși știa că riscă să fie dată în judecată, a ales să dezvăluie toate neregulile ce se petrec în spatele camerelor. Ea a declarat că acum primește numeroase amenințări, telefoane de la apelanți ascunși și chiar i s-a zis că va fi îngropată de vie. Ea este conștientă de puterea postului de televiziune la care a lucrat, dar mărturisește că nu a mai putut îndura cele întâmplate.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top