Connect with us
Războinicii, în plin conflict! Băieții în albastru de la Exatlon s-au luat la ceartă, iar fanii îl pun la zid pe unul din ei

TV

Războinicii, în plin conflict! Băieții în albastru de la Exatlon s-au luat la ceartă, iar fanii îl pun la zid pe unul din ei

Războinicii au câștigat jocul de duminică, 22 aprilie, care a avut ca miză comunicarea cu cei dragi acasă. În ciuda acestui fapt, nu a fost liniște în tabăra celor în albastru de la Exatlon.

Ionuț a primit un mesaj de la fostul său cumnat, în care i se spunea că cineva din echipă îl vorbește de rău. Acel cineva era Alex, care a avut câteva critici la adresa „Jaguarului” în câteva interviuri.

Alex îi aduce acuzații dure lui Ionuț!

Alex „Bentiță” a vrut să discute cu el după acest mesaj, dar Ionuț nu a fost prea dornic să stea la discuții cu colegul său.

„Știu ca nu ma halești”, i-a spus direct Ionuț, care a precizat că nu vrea să discute cu el despre aceste lucruri, pentru a nu strica ziua.

Nervozitatea lui Alex nu a luat sfârșit aici.

La jocul bonus, „Bentiță” s-a certat cu Ionuț și cu Ștefan din cauza Roxanei. El i-a acuzat pe cei doi că pun presiune pe Roxana. Degeaba a încercat Ștefan să îi spună că doar o încurajează când îi spune să nu mai aibă emoții, că Alex nu s-a lăsat înduplecat.

Războinicii au pierdut jocul bonus pentru mâncare, iar cei trei s-au certat minute în șir în fața camerelor de filmat, pentru ca mai apoi să facă o pace care a părut forțată.

Războinicii se ceartă, fanii lor sunt nervoși pe Alex

Bineînțeles că fanii care au văzut imaginile din tabăra Războinicilor nu au fost foarte încântați și au reacționat pe pagina oficială de Facebook a Exatlon.

Iată câteva dintre mesajele lor:

Sustin Ionut de la inceput si pana la final. Bentita vrea sa il provoace pe Ionut marioneta aia de Roxana mai are putin si face pe ea de emotii.. Dintre Giani si Bentita il prefer pe Giani. Pentru ca Giani macar e asumat asa e el, ca vorbeste urat, ca injura, ca are caracter jegos cum spuneti voi asta e, el nu se ascunde.

ORICE ar face Stefan sau Ionut sau Roxana ALEX LE FACE OBSERVATIE! Este un nenorocit. Stefan vorbea cu Roxi si pur si simplu a intervenit Alex intre ei! Toata lumea trebuie sa justifice orice cuvant si orice gest in fata lui Alex. Cine se crede acest Alex sa vorbeasca in numele Roxanei?

Elena Merișoreanu, critici dure la adresa lui Giani Kiriță de la Exatlon;

Alex dansatorul vietii este vai mama lui … tot bate din gura dar la probe il pune pe Ionut , pe la spate il tot barfeste pe Ionut , sper sa iasa Razboinicii la eliminari si Ionut sa aiba protectiea saptamanii sa ZBOARE Alex dansatorul.

Alex a facut un dezastru din războinici… se vede cu puncte si pierd eliminarea asa mai scapa de unu… Dar nu are sanse să-l vadă acasă pe ionuț… ca suntem noi in spatele lui.

1 Comment

1 Comment

  1. Daria georgiana

    2018-04-23T21:12:47+03:00 at 21:12

    Alex in vorbește de rău pe Ionuț din cauza lui se ceartă toți fiind că el începe cu toată ceartă sa îi fie rușine că el spune că eai bun decât toți a spus ieri că el o sa câștige toate punctele astăzi dar e prost vaide el sa îi fie rușine că nu el mai bun decât Ionuț jaguarul și Stefan

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top