Connect with us
Românii au talent 17 februarie 2017. Show-ul de talente revine vineri pe Pro TV cu episodul 1, sezonul 7. Vezi video online cu prima ediție

TV

Românii au talent 17 februarie: Sezon 7, episod 1 Video online

Românii au talent 17 februarie 2017. Sezonul 7 începe astăzi cu episodul 1 al celui mai iubit show de talente, difuzat în fiecare vineri de Pro TV.

LIVE TEXT:

Ștefan Ungureanu este un băiat de 12 ani, care a impresionat juriul prin cascadoriile pe care le-a făcut cu un avion de jucărie, pe care l-a pilotat. Juriul l-a recompensat cu 4 de „DA”, iar Ștefan va ajunge în etapa următoare.

MamaLiga, un grup de șase mămici, au făcut un show senzațional cu un spectacol de dans cu bebelușii în brațe. Trupa de dans a primit patru de „DA” din partea juriului.

Ansamblul Violoncellissimo a smuls ropote de plauze atât din partea juriului, cât și a publicului. Ansamblul a interpretat piesa celor de la Europe, „The Final Countdown”, la violoncel. Mihaela Rădulescu a recunoscut că violoncelul este instrumentul său preferat, iar trupa a primit patru de DA.

Lascăr Cornelius, supranumit Bestia Moldovei, este un luptător de MMA care a pregătit pentru spectacolul din această seară un număr inspirat de gladiatorii romani.Din păcate, acesta nu a făcut decât o ridicare de haletră, care nu a impresionat jurații.

Eduard a venit de la Chișinău pentru a își demonstra talentul de cântăreț de operă, pe scena de la Românii au talent. El i-a surprins pe jurați cerând să asculte melodia la telefon, în timp ce cântă, deoarece nu știa cuvintele pe de rost. Eduard a interpretat Ave Maria, însă nu a atins notele. Florin Călinescu a fost primul care a apăsat pe X, urmat imediat de Andra.

Bubble Laboratory este o trupă formată dintr-o tânără româncă și un australian. Cei doi au creat un spectacol extraordinar, cu ajutorul baloanelor de săpun și au primit patru de DA.

Doi tineri, Andrei Plugaru și Cristina Similitan, și-au demonstrat talentul de dansatorii pe patine și acrobați, spre deliciul publicului și al juriului. Ei au primit patru de DA.

Gabriela Chiper, un ofițer de oridine publică din Constanța, a încercat să impresioneze juriul interpretând melodia Soulmate a Natashei Bedingfield. Din păcate, interpretarea nu a fost pe gustul juriului.

Călin Mureșan au imit publicul și juriul de la Românii au talent cu un număr de dans contemporan. El a primit patru de DA din partea juraților, care așteaptă cu nerăbdare următoarea sa prestație.

Ion Dascăl din Chișinău a oferit publicului un număr amuzant de circ și a primit patru de DA.

Anna Stratan a interpretat piesa celor de Holograf, Să nu-mi iei niciodată dragostea. Andra a apăsat prima pe butonul X, befiind impresionataă de prestatia fetei. ceilalți trei i-au urmat gestul rapid.

Luca Rubino este un italian venit la Românii au talent, pentru a impresiona juriul cu talentele sale vocale. Pe scenă i s-a alăturat Florin Budnaru. Cei doi au interpretat o melodie în italiană și au fost aplaudați în picioare de Andra și Mihaela Rădulescu.

Florin Suciu-Buh a pregătit pentru Românii au talent un număr de magie și teatru de păpuși. Pavel Bartoș și iepurașul Bubu i-au fost asistenți. Pentru numărul său, Florin a primit patru de DA.

Dumitru Mardari, un agent de turism din Chișinău, a interpretat o melodie hip-hop. Juriul a fost impresionat de flow-ul său. El a primit patru de DA.

Tatiana Kundik din Ucraina a pregătit pentru show-ul Românii au talent un număr de circ pe funie. Juriul a fost impresionat de talentul tinerei și i-a acordat patru de DA.

Florin, un tânăr de 15 ani, a încercat să îi impresioneze pe jurați cu o demonstrație de contorsionism. Din păcate, el nu a trecut mai departe în competiție.

Grupul de karate Kyokushu din Bistrița, a oferit o demonstrație de arte marțiale. Ei au primit din partea juriului patru de DA.

Antonina Goloseev le-a oferit juraților de la Românii au talent un show incendiar. Tânăra a primit patru de da.

Andra a apăsat butonul Golden Buzz pentru Paula Rad. Tânăra, care muncește ca femeie de serviciu, a interpretat magnific aria O mio bambino caro.

Știrea inițială:

Postul de televiziune ne anunță că acest sezon va aduce momente pline de emoție, talent autentic, culoare și emoție. Smiley și Pavel Bartoș revin și ei pe micile ecrane și vor garanta amuzamentul și în această nouă ediție a Românii au talent sezonul 7.

Jurații Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu și Andra Măruță vor decide cine sunt concurenții care avansează în show. Presiunea va fi una mare pe umerii lor.

Dar să vedem ce ne aduce episodul 1 din sezonul 7 al Românii au talent, care va fi difuzat vineri, 17.02.2017, de la ora 20.30.

Românii au talent 17 februarie 2017 – Principalele momente

Prima ediție a Românii au talent aduce și primul golden buzz al acestui sezon. Este vorba de un număr magic, care va lăsa sala mască. Chiar și cei patru jurați vor fi impresionați până la lacrimi și vor apăsa butonul de golden buzz.

De asemenea, vom vedea și momentul în care Andi Moisescu va fi complet luat prin surprindere de un tânăr cu un talent neobșinuit.

Totodată, vom vedea și momentul în care Florin Călinescu va face întreaga sală să râdă cu un comentariu adresat unui concurent.

Vezi și: Românii au talent sezonul 7 începe astăzi

În premieră la Românii au talent 17 februarie 2017, va avea loc un dans inedit pe role. Momentul îi va captiva chiar și pe Pavel Bartoș și Smiley. La fel, în premieră la show-ul de talente, se va desfășura și un moment spectaculos cu baloane de săpun. Acesta va binedispune sala și îl va face pe Florin Călinescu să spună  ”Sunt momente absolut zănatice ale copilăriei și îmi explic pe această cale de ce nu mai găsesc eu săpun la mine pe stradă.

Tot în această seară, o concurentă deosebit de frumoasă va oferi un moment de dans pe sârmă la înălțime. Numărul performat de aceasta va tăia respirația tuturor. ”O femeie frumoasă și echilibrată!”, va spune Smiley, când o va vedea pe aceasta executându-și numărul.

Noutăți în sezonul 7 Românii au talent

Sezonul 7 din Românii au talent vine cu unele noutăți. Pentru prima dată de la lansarea emisiunii de divertisment, Pavel și Smiley au posibilitatea să își trimită concurentul preferat direct în semnifinală, prin intermediul butonului auriu. „Un lucru e clar: golden buzz-ul nostru e special, mai exotic, are ceva în plus față de cele ale juraților. Cred că e cel mai neașteptat golden buzz de până acum, iar în curând veți vedea despre ce vorbesc”, a spus Bartoș.

Totodată, telespectatorii vor putea urmări drumul concurenților. De la înscrieri, culise și momentul în care se pregătesc să intre pe scenă. Ei mai pot vedea și ce fac prezentatorii și membrii juriului în pauze.

Emisiunea Românii au talent din 17 februarie începe vineri la ora 20.00. Episodul 1 din sezonul 7 poate fi urmărit pe PRO TV  și online pe voyo.ro. Huff.ro vă va ține la curent, live text, cu cele mai importante momente și vă va prezenta cele mai interesante faze în format video.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top