Connect with us
Romanii au talent 20 martie ultimul Golden Buzz LIVE

TV

Romanii au talent 20 martie ultimul Golden Buzz LIVE. Vezi Pro TV online

Românii au talent, a ajuns la ediția a opta, și la ultimul Golden Buzz care mai poate fi acordat în acest sezon. Ca în fiecare zi de vineri și astăzi 20 martie facem live text și de la noi afli mai rapid ce numere și-au găsit locul în etapa următoare și desigur, cine primete ultimul Golden Buzz. Jurații emisiunii sunt tot în faza de preselecții, mai sunt două ediții până la live.

Românii au talent 20 martie 2020 live text GOLDEN BUZZ

UPDATE Sara Maria Ardeleanu „Când eram mică mă uitam la emisiunea Românii au talent și mâ gândeam cum ar fi să merg și eu. Și acest vis s-a îndeplinit. Sper ca numărul meu să fie de 10. Presupun ca Mihai Petre va fi mai dur cu mine”. EA VA FI FETIȚA CARE VA PRIMIT GOLDEN BUZZ. Are 10 ani este năcută pe 10 martie., a mai spus Sara Maria Ardeleanu Golden Buzz-ul din 22 martie acordat de Mihai Petre.

„Eu am ieșit acum doi an campionă mondială la dans european, din 50 de concurenți am reușit să iau medalia de aur”, a mai spus Sara Maria Ardeleanu.

VIDEO Sara Mihai Ardeleanu Golden Buzz Mihai Petre

UPDATE 23:11 – Valentin Alexu a fos pus să mai cânte o melodie celebră a regratatului Fredy Mercury.

Valentin Alexu provocat de Florin Călinescu

UPDATE, 23:06 – „De regulă când de mic, de la 4 ani, am luat talentul de la familie. Cânt la nunți cu formația Atlantic. Am compus poezii religioase. Este un talent de la Dumnezeu. Ca sa vin la Românii au talent a fost o revelație. Nu aveam curaj, dar Violeta m-a încurajat”, spune Valentin Alexu. Valentin Alexu are 50 de ani și este din Iași.

Valentin Alexu

Valentin Alexu

Valentin Alexu – Fredy Mercury

UPDATE, 23:05 – Urmează numărul Golden Buzz.

UPDATE 22:55 – Tomer Duday a venit din Irael cu un număr impresionat. Posibil Golden Buzz-ul acestei ediții. Concurentul a trecut în etapa următoare.

Tomer Duday

Tomer Duday

Tomer Duday

UPDATE,ora 22:41 – O concurentă a veni să prezinte, înainte de Golden Buzz juraților, un număr de dans la Bară. e numeste Natalia și este din Ucraina. Spune că prin dansul ei hipnotizează audiența. Natalia Tatarintseva, 29 de ani ani, Ucraina, instructor de pole dance. Florin Călinescu: „Natalia exercțiul tău este desăvârșit, este balerină, atletă, aproape că poți să mergi la olimpiada de dans la bară când va fi lansată.” Video cu Natalia mai jos.

Natalia Tatarintseva, 29 de ani ani, Ucraina, instructor de pole dance

Natalia Tatarintseva, 29 de ani ani, Ucraina, instructor de pole dance

Natalia Dans La Bară


UPDATE, ora 22:33 – Mi numele de artist, maestru în conexiuni universale. „Am venit să vă transmit un mesaj din lumea fluturilor!”. Numele concurentei este Mirela Didei, are 40 de ani și este din București. Concurenta care face conexiuni spirituale nu s-a calificat în etapa următoare, a primit 3 x-uri.

Mirela Didei

Mirela Didei

UPDATE, ora 22:30 – Duo Gravity, tata și fiu venit din Italia număr de acrobație la Românii au talent. Nu uitați vine Golden buzz 22 martie

Duo Gravity Romanii au talent – Urmează golden buzz

UPDATE, ora 22:20 – Pe scena Românii au talent din 20 martie au fost puține numere impresionate sau chiar interesante. Concurenții selectați au fost slabi, iar show-ul aproape că a lipsit. Urmează Golden Buzz-ul oferit de Mihai Petre.

UPDATE, ora 22:13Radu Mateucă a cântat la pian, are 24 de ani. Comentariu personal: Numărul lui Radu Mateucă n-a fost deloc unul demn de un loc în etapa următoare, muzică, combinată cu glume nereușite. Concurentul a fost trecut de juriul Românii au talent pe 22 martie în etapa următoare.

Radu Mateucă

Radu Mateucă

UPDATE, ora 22:01 – Cristian vorbește fluent Japoneză, stă mult printre Japonezi și în seara asta ne arată clasicele trucuri de magie, dar în stil japonez, nemaivăzut până acum la Românii au talent. Mihai Petre a acordat primul X. Florin Călinescu: „Mie mi-a plăcut numărul tău sec! Concurentul nu s-a calificat în etapa următoare.

Cristian magician Japonez

Cristian magician Japonez

UPDATE, ora 21:59 – Trupa Revolution Family s-a afirmat pe scena Românii au talent cu un număr de dans. Personal mie nu mi-a placut momentul. Jurații au trimis concurenții în etapa următoare.

Revolution Family

Revolution Family

Update, ora 21:39 – „În viața trebuie să faci anumite lucruri în momentul potrivit. Eu scriu poezii și nu cred ca este un lucru demodat. Provin dintr-o familie cu 5 copii din Republica Moldova. Laura Muruzuc poezie emoțioantă despre viață și lumea în care trăim. Jurații au avut ochii în lacrimi. Vezi mai jos video.

Laura Muruzuc poezie

Laura Muruzuc poezie

Laura Muruzuc poezie Românii au talent


UPDATE, ORA 21:34 – Două gimnastice au făcut acrobații pe bară și numere extreme. Concurentele sunt din Bulgaria  și au fost trecute în etapa următoare.

Acrobatii pe bara gimnaste

Acrobatii pe bara gimnaste

UPDATE, ora 21:26 – Radu Macare are 13 ani și cântă la tobe. O parte din numărul lui mai jos.

Radu Macarie

Radu Macarie

Radu Macarie video Românii au talent

UPDATE, ora 21:08 – Sabin Afilipoaiei are 10 ani și vine din Fălticeni spune că-i place să cânte doine, pentru că a învățat asta de la bunica sa. „Iubitul meu tu ești foarte talentat, dar dacă acest gen îți place ție eu îți respect munca”, a spus Florin Călinescu concurentului considerând că melodia era prea tristă. Concurentul a fost trimis în etapa următoare. Andi Moisescu: „De ce să perceapă un copil atâta duere la vârsta de doar 10 ani”. Jurații emisiunii au fost destul de revoltați de versurile melodiei considerând-o nepotrivită pentru vârsta lui.

Sabin Afilipoaiei doină

UPDATE, ora 20:57 – NicolaiElistratov are 52 de este acrobat de circ în Republica Moldova. La vârsta lui a impresionat audiența prin numere extrem de complicate, dar și periculoase. Juriul era în tensiune și spera ca Nicolai să nu se accidenteze.

NicolaiElistratov are 52 de este acrobat de circ în Republica Moldova

NicolaiElistratov are 52 de este acrobat de circ în Republica Moldova

UPDATE, ora 20:43 – O fată de 16 ani are două centuri de Karate, se numește Dumitra Smaralda, vine din Iași și pasiunile sunt karatele și muzica. Imbrăcată în chimonou, Smaralda a început să cânte cum nimeni nu se aștepta. Smaralda a interpretat melodia „Mai frumoasă”, cântată de regretata Laura Stoica. Numărul nu s-a oprit aici, alături de echipa ei de karate au prezentat un număr, video mai jos.

Moment Muzical Dumitra Smaralda

Moment Karate Dumitra Smaralda

Dumitra Smaralda

Dumitra Smaralda

UPDATE, 20:37 – Kristof vine din Polonia și a ajuns celebru pe internet după ce cânta la flaut într-o pișcină. Pe scena Românii au talent a cantat la același intrument aergând pe o bandă de sport. Interpetul a cântat chiar și în timp ce făcea abdomene fară ca muzica să fie afectată. Spune că își dorește mereu ca showul său sa fie unic. „Este o șmecherie aici, să cânți la flaut nu este o glumă”, a spus Andi Moisescu, iar jurații l-au trimis pe Kristof în etapa următoare.

UPDATE, 20:33 – Primul număr este Ansamblul Folcloric Codrulețul din Galați. În fiecare sezon se prezintă multe ansambluri folclorice multe pentru promovare și niciunul ajunge în finală, dar cei din această seară au făcut un dans special. „Noi v-am prezentat o parte din brâu și din dansul călus. Am fost în Austria, Polonia și Ungaria.”, a declarat o membră din Ansamblul Folcloric Codrulețul în dialogul cu Florin Călinescu. Concurenții au trecut în etapa următoare

Ansamblul Folcloric Codruletul din Galati

Ansamblul Folcloric Codruletul din Galati

UPDATE, 20:28 – Emisiunea a început, hai să vedem ce ne-au pregătit pentru această seară.

Mai jos vezi cele mai fabuloase, amuzante  sau penibile numere, în format text, video și foto în galeria de sub poza principală. Dă refresh pentru că actualizam live articolul. Dacă nu poți să te uiți la Pro TV pe 20 martie de la ora 20:30, ai varianta să urmărești emisiunea live sream pe site-ul www.protvplus.ro.

Live stream Românii au talent

Romani au talent 20 martie 2020 live stream online full

Romani au talent 20 martie 2020 live stream online full

Există mai multe variante de live stream pentru a urmări Românii au talent. O poți face pe Pro TV Plus, Digi Online, dacă ești abonat DIGI  RCS RDS, Orange TV, Horizon GO pentru clienții UPC, și pe aplicația Focussat disponibilă pe IOS și Android.

Juriul emisiunii și regulamentul

Juriul emisiunii este format din Andra, Florin Călinescu, Mihai Petre și Andi Moisescu. Prezentatorii emisiunii sunt Smiley și Pavel Bartoș. Regulamentul a fost actualizat anul acesta, astfel fiecare jurat și prezentatorii au putut acorda două Golden buzz-uri, care trimit concurenții direct în semifinale.

Ceilalți concurenți sunt trimiși în etapa următoare unde producătorii și jurații aleg numerele care vor intra în cele două semifinale. Urmând finala cu 12 concurenți și aflarea marealui câștigător Românii au talent sezonul 10.

Mai sunt două ediții de preselecții, după care urmează galele live, două semifinale și o finală.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. nenea

    2020-03-21T12:33:00+02:00 at 12:33

    nu cred ca este cazul sa comentam orice antitalent al schoului ,este altceva mai important in aceasta lume.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top