Connect with us
Românii au talent 23 februarie. Gabriel Vizitiu baiatul din „plastilină” - Top video

Românii au talent

Românii au talent 23 februarie. Gabriel Vizitiu baiatul din „plastilină” – Top video

Românii au talent, vineri, 23 februarie 2018. O nouă ediție a emisiunii Românii au talent a avut loc în  această seară, iar scena talentului a rămas total impresionată când și-a făcut apariția Gabriel Vizitiu, băiatul plastilină – după cum l-au denumit telespectatorii Pro TV – care la doar 13 ani a ajuns la performanța de a face tot ce vrea cu corpul său.

Pustiul de 13 ani a socat juratii si publicul cu miscarile sale. Poate face ce vrea cu corpul sau, iar acest talent de „omul paianjen” l-a facut sa primeasca 4 de DA!

Mihaela Radulescu:”Doamne, Gabi, esti copilul de caucic. Esti cea mai flexibila forma de viata pe care am vazut-o aici, pe scena. Acesta este un talent extraordinar. Esti un dansator de mare viitor!”.

Alte numere care au impresionat juriul Românii au talent

Pe site-ul Românii au talent, pe canalele de comunicare ale emisiunii, dar și pe platformele Pro Tv sunt publicate cele mai importante numere din fiecare ediție.

Iată câteva dintre acestea aici.

Florin Calinescu: „Abajurul sufletului meu”. ACUM, la Romanii au talent, vedem ce concurenta il impresioneaza pe jurat

Curajul, ambitia si flexibilitatea nu au limite in cea de-a doua editie Romanii au talent! Vinerea aceasta, de la 20:30, juratii si concurentii fac spectacol pe scena celui mai iubit show de divertisment si iau decizii surprinzatoare.

”Abajurul sufletului meu, cutia mea cu fondante. O incantare dialogul, sa vedem daca urmeaza o desfatare.”, ii spune Florin unei concurente care il incanta cu un schimb de replici savuros. ”Eu trebuie s-o iau in brate pe femeia asta! Sunteti prea draguta. Atata patos nu am mai vazut la nimeni.”, completeaza Andra la finalul reprezentatiei.

Tot vineri, vom urmari unul dintre cele mai emotionante si profunde momente aduse pana acum la Romanii au talent, un exemplu de vointa si daruire, o prezenta surprinzatoare. Publicul si juratii nu isi mai pot opri aplauzele, iar Florin ramane singur in picioare si cu lacrimi in ochi spune: ”Esti un artist atat de profund si de complex… foarte putina lume se poate apropia de incandescenta ta. Te rog mult, ai grija de tine! Ai foarte multa energie creatoare in tine.”, iar Andi continua: ”Esti metafora emisiunii noastre.”, dupa care iese din sala pentru cateva minute deoarece: ”uneori simt nevoia sa raman doar eu cu mine si sa ma gandesc la momentele astea.”.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top