Connect with us
Românii au talent Live Stream online Pro TV - Urmărește emisiunea gratuit

Românii au talent

Românii au talent 8 februarie 2019 înregistrat episod full – S-a dat și un golden buzz

Românii au talent revine astăzi, 8 februarie 2019, cu prima ediție din sezonul 9. Emisiunea este disponibilă și sub format live stream / online streaming gratuit sau înregistrată. De la ora 20:30, Smiley și Pavel Bartoș episodul 1 din sezonul 9.

#9suprem este hastagul de anul acesta, poți scrie mesaje pe Twitter sau Facebook și acestea vor aprea în timpul difuzării Românii au talent pe TV.

Prima ediție a emisiunii s-a încheiat o poți vedea gratuit pe siteul Pro TV plus sau contracost pe voyo.ro. Vezi aici Golden Buzzul din 8 februarie 2019.

Emisiunea înregistrată Live Sream Online Românii au talent Pro TV episod full

Urmărește online emisiunea Românii au talent , vezi cele mai tari momente, fotografii și video-uri sau chiar în direct pe site-ul protvplus.ro, disponibil aici. De asmenea pe același site poți vedea emisiunea înregistrată.



Citește aici: Românii au talent, sezonul 9, episodul 1 live text online 9 februarie

Mihai Petre revine în juriu

A acceptat să ia lecții de dans de la un concurent! S-a bucurat foarte mult că a venit la Românii au Talent! Se vede că are vână, e nevorbit! Îi place să vadă suferința oamenilor!”, a declarat Smiley despre colegul de emisiune, Mihai Petre.

„Românii au talent” debutează pe 8 februarie la PRO TV cu începere de la ora 20:30. „Ce am văzut în acest sezon este ceva ce nu am crezut că există! Am rămas uimit! Nu am crezut că există, atenție, nici nu m-am gândit la așa ceva! Nu este niciun truc! Spuneam singur: Bă, ești prost? Vorbeam singur”, a spus Smiley despre experiențele din noul sezon de Românii au Talent.

Românii au Talent Live Stream online la PRO TV! Sezonul 9, 8 februarie 2019 episod full

Nu uita că huff.ro scrie și postează în timp real fotografii și video live stream de la Românii au talent 2019, sezonul 9, episodul unu aici.

Cei care au ratat emisiunea o pot umări înregistrată pe site-ul voyo.ro și cele mai bune momente pe HUFF.RO.

Hastagul de anul acesta
În fiecare an Pro TV îi provoacă pe telespectatori să comenteze emisiunea pe Twitter sau Facebook folosind un hastag, anul acesta acesta este #9suprem.

Așadar, de la ora 20:30 vă așteptăm pe huff.ro pentru a comenta și vedea împreună cele mai importante momente de la emisiune, sezonul 9, primul episod.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top