TV

„Românii au talent”, sezonul 11, fără Mihai Petre. Cine îl înlocuiește pe celebrul jurat

„Românii au talent”, sezonul 11 va avea loc fără juratul vechi al emisiunii, Mihai Petre. În locul lui va veni o celebră actriță româncă, dar care și-a clădit cariera în străinătate, în Italia și la Hollywood. De ce a plecat Mihai Petre de la Pro TV și cine îi ia locul la „Românii au talent”, sezonul 11?

Noul sezon al emisiunii de talente de la Pro Tv va începe în acest an cu o nouă formulă a juraților. Unul dintre cei mai vechi jurați părăsesc emisiunea.

„Românii au talent”, sezonul 11, schimbări uriașe la masa juriului

Show-ul televizat „Românii au talent”, de la Pro TV va fi lansat anul acesta fără Mihai Petre. Juratul a anunțat schimbarea pe Instagram.

Mihai Petre a fost unul dintre primii jurați ai emisiunii, el fiind prezent între 2011 și 2014, revenind ulterior în ultimele 2 zesoane, în locul Mihaelei Rădulescu. Mihai Petre încasa suma de 30.000 de euro, pentru fiecare sezon.

„Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența Românii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică”, a mai scris el.

Mihai Petre a mulțumit întregii echipe și colegilor lui pentru experiența de a fi jurat în cadrul acestei emisiuni.

„Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”, a mai adăugat renumitul dansator și coregraf.

Cine îi ia locul lui Mihai Petre. Alexandra Dinu este o actriță cunoscută

Nu a mai apărut la televiziunea din România de mai bine de 14 ani, de când s-a mutat în Italia. Acolo și-a făcut renumele și este o actriță de succes. Toată România o cunoaște, căci a fost prima soție a lui Adrian Mutu. Da, Alexandra Dinu este înlocuitoarea lui Mihai Petre în emisiunea „Românii au talent”, sezonul 11.

Alexandra Dinu este o actriță suberbă care a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Alexandra Dinu a fost soția lui Adrian Mutu

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”, a spus Alexandra Dinu, noul jurat „Românii au talent”, sezonul 11.

Puțini știu că Alexandra Dinu a mai lucrat la Pro TV, unde producea și prezenta emisiunea ProMotor.

„Românii au talent”, sezonul 11 se va difuza sub motto-ul #unusiunu. Deja s-a realizat castingul pentru ediția 2020 a emisiunii, având loc în lunile august și septembrie, respectând normele de siguranță impuse de contextul pandemiei.

Share
Scris de
Cristiana Aștefănoaiei

Acest site foloseste cookies.

Read More