Categorii TV

Românii au talent sezonul 7, episodul 2, 24 februarie

Românii au talent sezonul 7, episodul 2. Spectacolul, emoția și magia revin la PRO TV în episodul al doilea din Românii au talent, sezonul 7. Iată ce ne așteaptă în ediția din data de 24 februarie.

Update, ora 23.32: Vladlena Țugulschi a oferit un dans acrobatic senzual pe melodia I put a spell on you. Moldoveanca a reușit să crească pulsul bărbaților din sală. „Ai mișcări impecabile, ești și frumoasă și senzuală” i-a spus Mihaela Rădulescu. Ea a primit patru de DA.

Update, ora 23.19: Antoniu Petrescu este stabilit în Italia și este preot catolic. El a venit la Românii au talent costumat în Elvis și a interpretat o melodie a regelui muzicii rock`n`roll. Interpretarea melodiei Suspicious minds i-a adus calificarea în etapa următoare. „Aș da orice să-l văd pe Patriarhul Daniel interpretând o melodie de la Tudor Chirilă”, a spus Florin Călinescu în stilu-i caracteristic. „Am avut impresia că l-am auzit pe Elvis”, a spus Andra. „Părinte, ești foarte cool”, i-a spus și Mihaela Rădulescu.

Update, ora 23.05: Eduard Antal a venit din Nisiporești, județul Neamț pentru a interpreta o melodie la orgă. „Ai reușit să ne faci să înțelegem ce înseamnă esența muzicii”, a spus Andi Moisescu. Și el merge în etapa următoare.

Update, ora 22.51: Chicken Joe a venit de peste mări și țări în România pentru a distra publicul. El a executat un număr în care a tăiat un castravete pe corpul unui asistent de-al său, cu maceta, în timp ce era legat la ochi. Prestația sa nu a convins juriul, așa că nu merge mai departe.

Update, ora 22.39: Ștefan Florescu are 24 de ani și vine din Botoșani. El a venit pe scenă pentru a face un număr de jonglerii cu mingea de fotbal. El le-a cerut jurților să pornească cu 3 de X de la început, iar dacă va greși, să fie eliminat. DIn fericire pentru el, numărul executat a fost fără greșeală, așa că el merge mai departe.

Ștefan este finalist în sezonul 1 al Românii au talent.

Update, ora 22.33: Marius Mihăilă are o poveste foarte tristă. A fost părăsit de mamă încă de când era copil. El a fost crescut de bunici, iar muzica a fost o salvare pentru el. Tânărul a venit la Românii au talent și a interpretat o melodie rap despre mama sa.  „Să zicem că am pățit și eu treaba asta. M-am apucat de comedie ca să trec peste”, a spus Florin Călinescu după ce l-a ascultat. „Cred că tu ai deja cei mai frumoși părinți: pe bunicii tăi”, a spus și Mihaela Rădulescu.

Marius Mihăilă merge mai departe cu patru de DA.

Update, ora 22.22: Elena Sofia a venit la Românii au talent pentru a oferi un moment de dans oriental. Florin Călinescu a fost cel mai impresionat de dansul tinerei și a luat-o pe tănără în poala sa. Ea a primit doi de DA și doi de NU și nu a mers mai departe.

Update, ora 22.15: Tibi Neuronu a făcut toată sala să râdă și i-a convins pe cei patru membri ai juriului să îl trimită în etapa următoare.


Update, ora 22.05: Lavinia Săteanu a avansat în etapa următoare, după ce i-a cucerit pe jurați cu interpretarea la vioară.

Update, ora 22.00: Un ansamblu de dans a reușit un moment spectaculos, făcând scena să vibreze. Grupul va merge în etapa următoare.

Update, ora 21.33: Chiriță Ciprian Ionuț are 22 de ani și este ajutor de bucătar. El a venit la Românii au talent pentru a prezenta un număr de dans contemporan. Dansul său le-a pllăcut juraților, astfel că merge în etapa viitoare.

Update, ora 21.28: Alexandru Kuti a prezentat un moment inedit. El a interpretat fluierând melodiile Fur Elise și My Heart will go on, dar și o piesă a Andrei. El nu i-a convins pe jurați.

Update, ora 21.23: Rustam Vuldashev a venit din Ucraina pentru a prezenta un număr spectaculos de acrobație și dresaj canin. Momentul său a fost pe placul publicului și al juraților. El merge mai departe cu patru de DA.

Update, ora 21.05: Florin Nae (15 ani) a interpretat melodia Carusso a Larei Fabian. El a reușit să le facă pielea de găină tuturor celor din sală. Tânărul merge mai departe cu patru de DA.

Update, ora 20.58: Mihaela Ciupea (44 de ani) a venit la Românii au talent să cânte Cum am ajuns să te iubesc a lui Ștefan Bănică. Nu i-a ieșit deloc bine. Ea a primit patru de NU.

Update, ora 20.52: Un moment de dans oferit de copiii Tudor Ionescu și Alyssa Pistol pe melodia Je Suis Malade a Larei Fabian a făcut sala să aplaude. Cei doi merg mai departe cu patru de DA. „Sunteți impecabili. Sunteți deja niște mari dansatori”, a spus Mihaela Rădulescu.

Vezi aici momentul VIDEO!

Update, ora 20.46: Daniel Sorin Radu, un fost parașutist militar de 46 de ani, a oferit o interpretare nefericită a melodiei Soldier of Fortune de la Deep Purple. El nu a trecut mai departe.

Update, ora 20.36: Gabriel Nebunu are 16 ani și vine din Cahul (Republica Moldova). El a pregătit o melodie de muzică populară cu versuri și dans inedite și a declarat că a venit aici pentru a o înveseli pe Mihaela Rădulescu. „Când eram mic, mi-am dorit foarte mult să ajung la PRO TV” a spus acesta, după terminarea numărului său. El merge în etapa următoare cu patru de DA.


Update, ora 20.34: Ștefan Orheanu are 16 ani și vine din Comănești, județul Bacău. El a fost primul intrat în competiție în această seară și a executat un număr de dans irlandez. „E probabil cel mai bun dans irlandez de pe teritoriul nostru”, a spus Mihaela Rădulescu. El a mers mai departe cu 4 de DA.

Stefan Orheanu

Știre inițială

Un concurent va încerca să o înveselească pe Mihaela Rădulescu, dedicându-i un moment întreg. Reprezentația sa va fi aplaudată de toată sala.

Un moment de stand-up comedy îi va face pe jurați să râdă cu lacrimi. ”Se vede că nu e amator. Se vede că are meciuri în picioare”, va spune încântat Andi.

VEZI ȘI: Românii au talent: Andra a apăsat pe GOLDEN BUZZ pentru Paula Rad

Doi căței simpatici și jucăuși vor urca pe scenă pentru a oferi un număr spectaculos de dresaj. Vor fi elemente acrobatice care vor cuceri publicul din sală, dar și telespectatorii.

Un tânăr va face pe spectacol pe scena Românii au talent cu un număr în care va combina muzica, o sticlă, o coardă și…o minge.  ”M-am uitat puțin în sală la oameni, toată lumea era în extaz! Asta înseamnă că știi să faci spectacol!”, va spune Mihaela.

Românii au talent sezonul 7, episodul 2 – Cele mai tari momente

Un moment șocant va diviza jurații. Vor fi doi de DA și doi de NU! Dacă Andi Moisescu și Florin Călinescu vor fi impresionați, nu același lucru se va spune și despre Mihaela Rădulescu și Andra Măruță.

Smiley îi va face introducerea unei concurente, care va face senzație în momentul în care va păși pe scenă. Ea va performa un moment plin de pasiune, senzualitate și frumusețe.

Momentul maxim al serii va fi când un preot va prezenta un număr la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată. ”Pentru mine a fost un șoc. Ce zace în tine, părinte, iartă-mă…ce a fost acolo…”, îi va spune Andra concurentului, iar Andi va continua: ”Mare-ți e grădina, Doamne!, zicea o vorba! E o apariție care va marca acest sezon, n-am nicio îndoială!”.

Episodul 2 din Românii au talent este difuzat de Pro Tv, vineri, 24 februarie, de la ora 20.30.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-08-28T15:53:45+03:00 15:53

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More